2777
2789
عنوان

طلاق ب خاطر دروغ گویی و پنهانکاری همسر کسی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 75 پست
عزیزم چرا وقتی مشکل داری بچه دار شدی ؟؟تو که سنتی کمه پس جای نگرانی ام نداشت 

اشتباه کردم خیلی پشیمونم بهش ک نگاه میکنم قلبم تیر میکشه

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی
حالا شوهر منم حرف نمیزنه میگم کجا بودی بیرون دیگه هرچی ازش میخوام توضیح بده نمیده دروغ نمیگه ولی جوا ...

حالا این میگه اما دروغ نگه بهتره تا شب و روز همش دروغ بشنوی

برای سلامتی فندق مامان یه صلوات میفرستی؟اخه اون معجزه خدای قشنگمه تو اوج ناامیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردم خیلی پشیمونم بهش ک نگاه میکنم قلبم تیر میکشه

عکس بچه خودته روی پروفایلت

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

۳ دنگ خونه مال منه البته اون نزده ها بابام داده بچمو خودم میگیرم  دیگه خیلی افسرده شدم شب و روز ...

خونه داری از خودت این خیلی خوبه 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

خونه داری از خودت این خیلی خوبه 

اره کل خونه مال من بود اما پدرم اشتباه کرد ۳ دنگ ب اسم اون زد

۳ دنگ خونه مال منه البته اون نزده ها بابام داده بچمو خودم میگیرم  دیگه خیلی افسرده شدم شب و روز ...

نشالله هرچی خیره اتفاق بیفته واست،،،،،بازم خونه سه دونگ خونه رو داری،،،،ولی از مهریه نگذر بدون پشتوانه نمیتونی،،،،،اگه میشه ی مشاور برو و اول خودتو آروم کن،،،،،ببین اگه میتونی ندیدش بگیر تو زندگیت،،،،برا دل خودت و بچه تون زندگی کن،،،،

نشالله هرچی خیره اتفاق بیفته واست،،،،،بازم خونه سه دونگ خونه رو داری،،،،ولی از مهریه نگذر بدون پشتوا ...

مرسی گلم