2777
2789
عنوان

امشب یه چیزی از زندگیم فهمیدم که . 😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 86 پست
دقیقاااااا با حرفت خیلی موافقم💞 قربون حکت خدا برم واقعا یه نشونه ها و حکت هایی هست ما یا دیر متوج ...

آره من شبی که تصمیم به جدایی گرفتم انگار خدا به دلم انداخت، اصلا یه نیرویی بهم میگفت برنگرد... 

تو این مدت اقدامی نکردی

هرچی میگم توافق کنیم محل نمیده /رفتم مهریه بذارم اجرا از طریق ثبت گذاشتم اما چون تصمیم گرفتم درس بخونم دست نگه داشتم تا ازمونم بعدش پیگیری میکنم چون میگه طلاق نمیدم وسایلامم ک برداشته مهریه هم میگه ندارم تفقه هم هیچ اصلا منم مهریه نمیخام فقط میخام بش فشار بیاد طلاق بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید این نشونس.... مثل اینکه میگن اگ اینه سفر عقد بیوفته اون زندگی دووم نداره.

من همیشه از شکستن آینه بخصوص مراسمات خاص و آینه های خاص میترسیدم.روزی ک جهازمو آوردن آینه کنسولم بی دلیل دم وروری خونه شکست .همون لحظه یه لرز و ترس بدی به جونم افتاد و الانبعد از یه سال یه هفته س طلاق گرفتم

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
طلاق

انشالا بزودی خوشبختی واقعی نصیبت بشه عزیزم❤❤❤

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
تو نامزدی و عقد بهترین روزا داشتیم اصلااااا یه آدم عادی بود، نه چیزی مصرف نمیکرد، بیماریش ارثی بود

انشالله ک خیره بد ب دلت راه نده انشالله زندگیت پر از ارامش باشه