2777
2789
عنوان

امشب یه چیزی از زندگیم فهمیدم که . 😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐 الان اکثرا این اتفاق واسشون افتاده... چه ترسی آخه؟ خدا به آدم عقل داده

چرا توهین میکنی خدا ب تو عقل بده،مگه من توهین کردم؟؟چندین نفرو ندیدی که ترس افتاد جونشون....

یکم رو ادبت کار کن....

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
وای پس برق رفت به هم بزنیم؟🤔 چ وحشتناک😖

خرافات این گوش ندین

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
وارد جذب شدم بعد ازمونم با قدرت جذب راضیش میکنم الان تمرکزم رو درسمه/اما اره میگه هیچوقت طلاقت نمیدم ...

منم رو کارم تمرکز دارم .انشالع ک مشکلت حل شه گلم.الان کی خرجتومیده

هیچ کاری بی حکمت نیست
من خانواده خاستگارم تو راه بودن برق رفت وقتی اومدن بعد۱۰دقیقه برق اومد😐یعنی چی میشه😢

یعنی این حرفا شرو وره

از کجا فهمیدی بعد جداییت مدرک معتبر داشتی  چ قد بده ک ازت پنهون کردن و باعث شدن کل زندگیت خراب ...

من بخاطر یه سری دروغاش جداشدم، وقتی رفتم پیش مشاور واسه ازدواج، از رفتارهاش که پرسید گفتم اینجوریه و اینا گفت واقعا تو با اینجور آدمی زندگی کردی؟؟؟ این آدم اصلا رفتار نرمالی نداره که بعد روزی که جهیزیه ام آوردم پرونده پزشکیش تو چمدون مجردی هاش دیدم.... 😔

هیچی نمیشه، منم شب خواستگاریم برقا 10 دقیقه قطع شد... خاطره شد واسباب خنده و شوخی تا الان

ایول

من همیشه از شکستن آینه بخصوص مراسمات خاص و آینه های خاص میترسیدم.روزی ک جهازمو آوردن آینه کنسولم بی ...

من شب عروسیم تمام جام های شامپاینم ترکید😔😔😔جوری که پیست رقص پرازشیشه شد

مثلا چی

مرگ اقوام  ک عقب افتاد تاریخمون... یک روز قبل عروسی تصادف شد خانواده اونا.تو عروسیم با سر و وضع خراب حضور داشتن 😓چقدر اون شب گریه کردم برای خودم از فرداش عروس شدم هی خدا...کاش نمیشد کاش 

هیچ کاری بی حکمت نیست