2777
2789
عنوان

امشب یه چیزی از زندگیم فهمیدم که . 😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 86 پست
بیمار و دروغگو بود نشونه نبود برق رفت نشونه بود

مگه من میدونستم بیمار ودروغگوئه که جواب بله دادم، 3 ماه بعداز عروسیم فهمیدم دروغگوئه و یک هفته بعد جداییم فهمیدم بیماره، 😔

هیچی نمیشه، منم شب خواستگاریم برقا 10 دقیقه قطع شد... خاطره شد واسباب خنده و شوخی تا الان

😅😅خب خداروشکر

دوباره داشتنت.... تنها نداشته ام هست که روزی هزار بار در حسرتش میمیرم پدر..😔💔🖤 میشه لطفا واسه شادی روح بابای مهربونم یه صلوات بفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا با خودشون نور و روشنایی آوردن 🤭

😍😍

دوباره داشتنت.... تنها نداشته ام هست که روزی هزار بار در حسرتش میمیرم پدر..😔💔🖤 میشه لطفا واسه شادی روح بابای مهربونم یه صلوات بفرستی؟
آدم واقعا میترسه از ازدواج تو نامزدی متوجه نشدی؟ قبل ازدواج رفت و امد نداشتین اصلا؟؟؟

من بعد عروسیم متوجه شدم، تو دوران عقد فقط مشکل مالی داشتیم.... ولی بعد از عروسی فاجعه شد همه چی

تاپیک شرم آوریه. خرافات و جهل بیداد میکنه

اسی داره درد دل میکنه

ولی ترس انداخت جون بعضیا کاش این تاپیکو نمیزد

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
واه چ عجیب ب این موضوع فکر نکرده بودم/من روز عثدم وثتی مثلا خواستم برقصم و اینا جشن داشتیم برق طولان ...

زندگیت چطوره 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اسی داره درد دل میکنه ولی ترس انداخت جون بعضیا کاش این تاپیکو نمیزد

واقعا😓😓

عروسی مامانمم برق رفت.. ولی زندگی مامان بابام ماشاا.... خوبه 🤩

خداروشکر عزیزممم😍 به نظرم تو شروع خواستگاری و این چیزا شاید نشونه باشه، ولی معمولا منم تو عروسی دیدم... 

مگه من میدونستم بیمار ودروغگوئه که جواب بله دادم، 3 ماه بعداز عروسیم فهمیدم دروغگوئه و یک هفته بعد ج ...

از کجا فهمیدی بعد جداییت مدرک معتبر داشتی 

چ قد بده ک ازت پنهون کردن و باعث شدن کل زندگیت خراب شه 

واسه ماها تا یادم میاد روز عقدو عروسیمون بارون باریده حتی عقد من که مردادماه بود

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی