2777
2789

سلام دارم خونه میسازیم موندم کناف بزنیم یانه؟ ؟؟یکی میگه کوچک میشه یکی میگه دلت میزنه موندم لطفا تجربه ای دارید بگید!خونمون تو سالن به دوازده متری و به نه متری میوفته و مستطیل هست و گفتم آگه بخام بزنم اتوبوسی و ساده و سطشم خالی باشه که بعدا لوستر بزنم نظرتون بگید؟؟لطفا

من اصلا کناف دوست ندارم 

خیلی خونه رو کوچیکی نشون میده و اصلا شیک نیست 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم میزدم......الانم اگه بشه میزنم......پول ندارم

منم دو دلم خواهر هر کسی به چیزی میگه موندم میترسم بزنم چون متراژ خونه کمه بعدا دلمو بزنه نمیدونم یا قدیمی بشه ما که نمیتونیم هرسال درست کنیم

منم دو دلم خواهر هر کسی به چیزی میگه موندم میترسم بزنم چون متراژ خونه کمه بعدا دلمو بزنه نمیدونم یا ...

من به این رسیدم فهمیدم آدم هر کاری دلش میخاد باید بکنه......اگه دلت میخاد بزن.....حالا تا بعد که دلتو زد خدا بزرگه.....کی فردا رو دیده

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
اونکه راست میگی همینطوره واقعا

والا......من اصلا در مورد این چیزا مشورت نمیکنم با کسی.....اعصاب آدمو خرد میکنن.....اینا تجربیاته منه تا این سن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
منم دو دلم خواهر هر کسی به چیزی میگه موندم میترسم بزنم چون متراژ خونه کمه بعدا دلمو بزنه نمیدونم یا ...

یه پیج اینستا هست یه آقای طراحه که اگه دایرکت ازش بپرسی کمکت می کنه.

این پیجشه

https://instagram.com/moryhome?igshid=1ek678qwz5hed

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"