2777
2789
عنوان

سقط جنین. کمک 🥺😥

183 بازدید | 6 پست

عذر میخوام که این مسئله رو مطرح میکنم.

دوستانی که تجربه سقط داشتین به کمکتون احتیاج دارم🥺

من به دلیل ایست قلبی جنین سقط پزشکی داشتم. سقط تو بیمارستان و با دارو انجام شد. تا یک هفته الی ده روز بعدش خونریزی داشتم که مثل پریود بود. بعد از اون به مدت دو هفته لکه بینی داشتم. سه چهار روز بود که پاک شده بودم. بعد امروز پریود شدم😥 یعنی خونریزی و علائمم شبیه به پریوده. از سقطم حدود ۴ هفته میگذره ولی تازه پاک شده بودم...

قبل از ترخیصم از بیمارستان سونو انجام دادن و گفتن بقایا نمونده. منتظر بودم که لکه بینی تموم بشه تا برم مطب دکتر برای چکاپ ولی هنوز نرفته بودم. 

حالا سوالم اینجاست که شما تا چند وقت خون ریزی و لکه بینی داشتین؟ چقدر بعد از سقط پریود شدین؟ وضعیت من عادیه؟ خیلی نگرانم🥺🥺🥺

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
من اوایل هفته شش خود به خود تو خونه سقط کردم یک روز خیلی شدید بود ولی روز دوم کمتر شد مثل پرید بود ...

دوره‌ی پریود بعدیت چقدر بعد از سقط اتفاق افتاد عزیزم؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو فاستون خوردم سر موعد پرید شدم چون  من خودم پریدام دو سه ماه یکباره

ممنونم عزیزم

من سقط قبلیم یک هفته خون ریزی داشتم قطع شد 30روز بعد پریود شدم. اما این سری الان 6روز پاک نشدم ولی تو سنو بقایا بود گفتن کوچیک، تو گوگل زدم نوشته بود تا 40روز بعد سقط لکه بینی عادی حالا دقیق نمیدونم. 

من سقط قبلیم یک هفته خون ریزی داشتم قطع شد 30روز بعد پریود شدم. اما این سری الان 6روز پاک نشدم ولی ت ...

ممنون عزیزم❤