2777
2789
خودم انتخاب کردم چون هزینشو ندارم 

مگ سزارین چقدره قیمتش؟طبیعی چی؟

در گیرو داره مَحڪمه میزان دروغ گوست                     در کشورے که رَعیت و سلطان دروغ گوست                 تشخیص گرگ ها چقدر سخت میشود                         در گلّہ اے ڪه حضرتہ چوپان دروغ گوست...☻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی بدون درد داشتم فقط ۶ تومن هزینه ش شد خیلیم راضیم هیچ عوارضی هم بعد یسال ندارم نمدونم چرا ت ...

بهترین کارو کردی. هم طبیعی زایمان کردی هم درد نکشیدی

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

خخ عزیزم الان دیگه ازاین خبرا نیست بیمارستان دولتی رفتم صحبت کردم گفتن تادوتومن برات تموم میشه ازاد& ...

باید دفترچه داشته باشی تا هیچی نگیرن...

قبله زایمان پیاده روی داشته باش....حتما حتما...سوره انشقاق عالیه برای تسریع زایمان...خرما حینه زایمان بخور....موقعی که بچه سرش اومده جلو از مقعد فشار بده نه از جلو که خودتو داغون میکنی....من طبیعی بودم و بیمارستان دولتی....اونجا اگه دادو بیداد نکنی بهت میرسن....

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
فامیل ما پارسال سر زایمان سزارین مرد  خواهرمم سزارین اورد بعد زایمان درد داشت اینو نگفتم بگم ...

کدوم شهرو بیمارستان بود ک مرد دلیلش چی بود

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
من طبیعی بدون درد داشتم فقط ۶ تومن هزینه ش شد خیلیم راضیم هیچ عوارضی هم بعد یسال ندارم نمدونم چرا ت ...

جاریم بارداره یک ماه دیگه زایمانشه قراره بره بیمارستان خصوصی میگه هزینه طبیعی۵میلیونه سزارین۶میلیون یعنی تفاوت آنچنانی نداره حالامیگه به دکترم گفتم سزارین بشم میگه دکترقبول نکرده گفته عوارض سزارین بیشترازطبیعیه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من اپیدورال شدم ی ساعت اخر هیچی نفهمیدم اصلن گیج بودم دردیم نفهمیدم ی ساعت اخر خواب بودم یهو بیدارم کردن ک زایمان باید بکنی😂البته ۱۰ ساعت درد کم کشیدم چون کیسه ابم پاره شد و درد کم کم شروع شد

من ۱۸سالگی زایمان طبیعی داشتم بدون مامای خضوصی دردش مثل موقعی هس که مدفوع داری یوبست گرفتی هرچه قدرزورمیزنی نمیاددردش مثل همونه اصلانترس بعداین که نی نی رومیدن بغلت همه چی یادت میره لطفاسرزایمانت برای شفای مادرم دعاکن

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
فامیل ما پارسال سر زایمان سزارین مرد  خواهرمم سزارین اورد بعد زایمان درد داشت اینو نگفتم بگم ...

آره  امن که نیس 

سوند داره  سوزن تو کمر داره   بخیه  عمقی داره   خُرده درد  تا  یک ماه داره  مث طبیعی  یهو درد با فشار زیاد  نداره

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

من طبیعی زایمان کردم .چون اصلا پیاده روی نداشتم زایمان سختی داشتم ولی قابل تحمل بود

اگه از ماه ۶ یا هفت به بعد مدام پیاده روی کنی خیلی تاثیر داره

منم تو بیمارستان دولتی زایمان کردم .اخلاق بعضیاشون خوبه بعضیاشونم نه ولی اگه خودت خوش اخلاق باشی زیاد جیغ نزنی و هرچی گفتن گوش کنی بهت خوب میرسن .برا من از مرکز بهداشتی که میرفتم یه سی دی آموزشی داده بودن که کامل توضیح میداد روش های تنفس و حرکاتی ک به کاهش درد کمک میکنه

انشالله به راحتی فارغ شی

عزیزم استرس نداشته باش.منم خیلی آدم ترسویی هستم ولی از بس زایمان طبیعی بر اومدم .همش سوره خوندم و ذکر گفتم 

منم مامای خصوصی نداشتم ولی بهم رسیدگی میکردند و نباید جیغ بزنی فقط موقع درد نفس عمیق بکش خدا خودش کمکت می‌کنه 

خـدایـا شکــرت💖