2777
2789
کدوم شهرو بیمارستان بود ک مرد دلیلش چی بود

فشار خونش یهویی رفته بالا عزیزم

مشهد بیمارستان موسی بن جعفر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
حتما این کارو انجام میدم یادم نمیره ممنونم 

راستی ببین مادر و خاله هات چند ساعت روند زایمانشون طول کشیده به احتمال ۹۰ درصد به اونا میری...من خودم ۱۸ ساعت طول کشید مادرمم همینطور....ببین بچه اول چطور بودن

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیترسونم واقعیتو میگم درد خیلی زیادی داره ولی ترس نداره   منکه هم ترس داشتم هم  درد &nbs ...

برا هرکسی فرق میکنه من که اگه قرار باشه ده تا زایمان دیگه داشته باشم طبیعی رو انتخاب میکنم وقتی بچه  بدنیا میاد ی حسی داری که تمام دردارو فراموش میکنی 

من زایمان طبیعی بدون درد انجام دادم.واقعا عالی بود.اصلا هیچ دردی نداشتم.عالی بود عالی

سوال کردم راجبش میگن باید ۵ سانت بشی بعد امپول میزنن اون بی درد و تو دولتی ها انجام میدن یانه ؟شما چقد هزینشو دادی 

جاریم بارداره یک ماه دیگه زایمانشه قراره بره بیمارستان خصوصی میگه هزینه طبیعی۵میلیونه سزارین۶می ...

بدون درد هزینه ش بیشتر ۸۰۰ پول امپول اپیدوراله جدا از اون ۵ تومن

بعد چندساعت زایمان کردین شما 😢دردتون گرفت سریع رفتین بیمارستان 

۳ ساعت درد قاب تحمل تو خونه. سه ساعتم بیمارستان

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

عزیزم میشه یکم از دردهاتو نحوه کنترل کردنش بگی توخونه درد کشیدی رفتی بیمارستان یانه

کلاس های پیش از زایمان را برو یکسری ورزش یادت میدن 

در روز نفس های عمیق بکش تا ظرفیت ریه ات بره بال

ماما همراه هم تونستی بگیر از با تجربه هاش

روی سطح صاف هم راه برو

کلاس ها خیلی چیزها یادت میدن

عزیزم من زایمانم طبیعی بودواسه من راحت بود .فقط دوساعت دردخیلی شدیدداشتم .ولی خوبی زایمان طبیعی اینه ک بعدازایکنه بچه بدنیامیاددیگه هیچ دردی نداری .تجربه زایمان سزارین روندارم .به هرحال بدناباهم فرق میکنه

ببین  شما ماما از خارج هم بیاری اول و آخر اون درد رو باید بکشی. ماماهای بیمارستان هم بنده خدا ه ...

مرسی عزیزم ممنونم الان دیگه کم کم شروع میکنم تو نت بگردم برای کمک به زایمان چیکارا بکنم 

چ ترسناک استرس گرفتم

من خودمم حامله ام استرس میگیرم

ولی خوب تو بارداری قند ونمکتو کنترل کن

انشالله سالم بیاد بغلت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
فامیل ما پارسال سر زایمان سزارین مرد  خواهرمم سزارین اورد بعد زایمان درد داشت اینو نگفتم بگم ...

درکل هردو زایمان یه خانوم و داغون میکنه اما چون سزارین قبلش استرس دردشو ندارن باخیال راحت میرن من الان یکم شکمن درد میگیره فکر میکنم زایمان نباشه قلبم وایمیسه من تازه ۳۵ هفته شدم اما چون انقباض دارم دکتر گفت خودتو به ۳۶ برسونی عالیه من استرسم ده برابر شده که زودتر زایمان نکنم درد هم دارم گاهی😔😔