2777
2789
عنوان

چرا میترکونین.??

247 بازدید | 51 پست

مگه این سایت واسه سوالای زنونه نیست?

ادم حرفشو کجاببره..سوالشو چحوری مطرح کنه.

بجای فکر اینکه فکرکنید ک اینجور چیزا عیبه وفلان..

فکرکنید یه بدبختی با کلی حس بدوسوال نشسته منتظرکمکش بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت چی بود ؟ بعضیا فکر میکنن این سایت فقط واسه غیبت خانواده شوهره تاپیک مشکلات جنسی و میترکونن

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

همه فقط تاپیک خیانت دوست دارن 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
بخدا فکرمیکنن ادم قصد سو داره..

اره یا فک میکنن یه مرد میپرسه یا چیز دیگه ایی

بخدا منم سوال دارم ولی چون میترکونن جرات ندارم بپرسم

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

نه عزیزم این سایت زنونه اس اما همه قشر توش هستن مرد و زن و پیر و جوان و بچه ...

این بی پروا حرف زدنتون اصلا خوب نیست ضمن اینکه اینقد تاپیکای دروغ زده میشه برای جلب توجه ک من یکی هیچی رو باور نمیکنم

سوالت چی بود ؟ بعضیا فکر میکنن این سایت فقط واسه غیبت خانواده شوهره تاپیک مشکلات جنسی و میترکونن

راجب اینکه ک چکارکنم انزال نشم...یا حداقل اونقدرحالم بد نشه...

میدونم خصوصیه...ولی یخدا معضله برام..همش روحم درگیره اینه که همسرم ممکنه چه فکری بکنه...چقدر بدش بیاد...