2777
2789

ماشالله ب حوصلش بچه بزرگش ۷سالشه سه تا هم پسر گاهی اوقات میگم کاش خدا نصف صبر و حوصله اونو ب من میداد هیکلشم دو برابر منه برای اولین بار تو زندگیم حسرت خوردم 😕😕البته من خودم یه پسر ۲۰ماهه دارم ولی فکر بچه ی دوم و سوم رعشه به تنم میندازه واقعا بچه داری سخته اخه بعضیا چطوری میتونن😟

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا منم عاشق بچم اما صبرشو ندارم طاقت بارداري زايمانو ندارم 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

طبق گفته باتجربه ها از بچه سوم به بعد خیلی آسون میشه. یه روانشناس هم می گفت از نظر روان‌شناس‌ها تعداد بچه ها باید بالای 3 تا باشه از نظر جامعه شناسا بالای 4 تا. می‌گفت از نظر روانی و اجتماعی این بچه ها سالم ترن. 

واقعا بچه داری سخته منم بچه دومم تازه بدنیا اومده شبا نمی‌خوابه کارهام میمونه خونه بهم ریخته یه پسر دوسال ونیمت هم دارم بازی با اون .کلا خدا حفظشون کنه برام ولی یه غلط کردم خاصی تو چشمام هست

واقعا منم عاشق بچم اما صبرشو ندارم طاقت بارداري زايمانو ندارم 

منم اصلا فکر شیردهی و شب بیداری و نگه داری از بچه دیونم میکنه خیلی سختههه شایدم ماها کم طاقتیم 😣😣

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

خوش به حال هر کی مادر میشه شاید اگه منم میتونستم بچه بیارم ده تا میاوردم. یادش بخیر تو دوران دوستیمون شوهرم میگفت من ۶ تا بچه میخوام میگفتم هفت تا برات میارم😢

همسایه ما۱۷سالشه امروز فرداست ک زایمان کنه🤦🏻‍♀️

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒