2777
2789

سلام خانوما ۸ روز به موعد پریودم ( اتمام دوره تخمک گذاری و اولین روی pms) رابطه داشتم فهمیدیم کاندوم پاره شده و نشتی داشته

فردا ظهرش قرص اورژانسی داشتم یدونه ای بود ..خوردم

الان امروز موعدم بود ( یعنی حدود ۸ یا ۹ روز از خوردن قرص اورژانسیم میگذره ) پریود نشدم اینم بگم پریودام همیشه مرتبه ...بی بی چک زدم کاملن منفی بود

بشدت استرس دارم چون سابقیه بارداری ناخواسته داشتم

اینم بگم پارسالم یک بار دیگه قرص اورژانسی خوردم خیلیم مونده بود به موعدم ولی پریود نشدم تا خود موعد

الان سوالم اینه ایت قرص اورژانسی باعث میشه جواب    بی بی چک کاذب بشه ؟ اونم تو روز موعد پریود یا خیر

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

اورژانسی کلا تایم پریودی و بهم میزنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اورژانسی کلا تایم پریودی و بهم میزنه

امروز موعدم بود

بنظرت بی بی چک روز موعد قابل اطمینانه ؟ 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اورژانسی پریود نشدی

اره اکثرن میگن بعد ۱۰ روز پریود میشی

بنظرت بی بی چک روز موعد درست نشون میده ؟ 

امروز موعدم بودبنظرت بی بی چک روز موعد قابل اطمینانه ؟

نه قابل اعتماد نیس باید چند روز از موعد بگذره ولی فک نکنم حامله باشی چون اینجور قرص ها تایم پریود و بهم میزنن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

صد درصد جواب میده روز موعد مگر استثنا باشه یه وقتایی

اخ خیالم رو راحت کردی

چون کاملن منفی بود

باز فردا بیدار شم یکی دیگه میزنم

لعنت به این رحم همیشه اماده من

کاش میشدم بدمش به این همه زن منتتظر

سلام عزیزم جانم صدام زدی

دوستان تگتون کردند

لطف کن بخون تاپیک رو شما هم نظرت رو بگو

دوستان تگتون کردندلطف کن بخون تاپیک رو شما هم نظرت رو بگو

بله خوندم احتمال حاملگیتو یک درصده

این قرصهای اورژانسی کلا اینطورن تایم پریود رو بهم میریزن 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

به نظرم باردارنیستی..استرس نگیر

دیگه نمیدونم چیکار کنم

بخدا گرونترین کاندوم رو میخریم

بخاطر میگیرنم دکتر بهم گفته هر روش جلوگیری که روی هورمون هات تاثیر بزاره کاملن برات ممنوعه

امپول ضد بارداری زدم ۳ ماه افتادم به خونریزی و دکتر هر روز پریود بودم

ای یو دی گذاشتم ۵ ماه تمام لک و خونریزی هی صبر کردم

اخر کم خونی گرفتم درش اوردم

قرص میخورم از سردرد نمیتونم بلند بشم

اخه پس چیکار کنم ؟ هزینه واکتوزمونی زیاده بخاطر اینکه در شرف خرید خونه هستیم نداریم بدیم 

بخدا بردیدم