2777
2789
عنوان

فرداهمه چی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 140 پست
حس میکنم یه تیکه ازبدنم رومیخوان باچاقوببرن وازم جداکنن 

مشکل ما ادما اینه میخوایم همه چیزو خودمون درست کنیم عزیزم میخواستی هم برگردی اون چی بوده که گفتی خوب حداقل با یه مشاور حرف میزدی شاید یه راه درست و درمون جلوت میزاشت هم تو گفتن طلاق عجله کردی کار اون رو راحت کردی هم تو برگشتت کلا بد عمل کردی الانم باز با مشاور وقت بگیر حرف بزن هر چند دیگه خیلی چیزا از بین رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش مبکنم به حرف کسایی که فکر میکنن دارن خوبی میکنن میخوان تو رو شجاعت کنن برگردی تو اون زندگی گوش ...

اره عزت نفسم روخانوادم نابودکردن چون بارها گفتم این رفتاراش غیرقابل تحمله میکفتن مشکل ازتوهست اخلاقت رواصلاح کن وفلان...قهربودم چندماه باهاش صحبت میکردن مثل قبل بودن باهاش بخصوص مادرم انکارنه انگار چه برخوردهایی بامن مرده بودمن همون زن قبل بودم باهمون اخلاق که عاشقم بودودوستم داشت ولی یکساله اینطوری شده قسم میخوره فقط یه عکس انداخته وخیانتش دراین حدبوده ولی من فکرمیکنم دروغ میگه و واقعیت وحشتناکتره

بله هست مردخوبی بود و واقعادوستم داشت ولی الان هرچی بیشتر ازطلاق نگرفتن میگم اون بیشتراصرارمیکنه ومن ...

سعی کن از امروز تافردا اصلا پیشش تظاهر ب پشیمونی و ناراحتی نکنی چه رودرو چ تلفن .شاید پشیمونیه مغرورترش میکنه تظاهر ب خوشحالی کن شاید واکنشی ازتوندید خودش برگشت. ولی نخوا با ی شوهر خیانت کار زندگی کنی چون بازم ب این روزا برمیگردی ک شاید دیر بشه تاجوونی جداشو 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
اره عزت نفسم روخانوادم نابودکردن چون بارها گفتم این رفتاراش غیرقابل تحمله میکفتن مشکل ازتوهست اخلاقت ...

چرا از اون خانم‌که با همسرتون بوده‌سوال نمی کنید؟

اره عزت نفسم روخانوادم نابودکردن چون بارها گفتم این رفتاراش غیرقابل تحمله میکفتن مشکل ازتوهست اخلاقت ...

روی خودت کار کن هنوز دیر نیست

سوگواری کن گریه زاری کن اما بعد از چندماه خودتو جمع و جور کن برو مشاوره 

سرکار رفتن خودش عزت نفس بهت میده

زندگی تو خلاصه نشده تو زندگی گذشته ات

آینده هنوز جلوی روته

منم فکر میکنم وقتی انقدر راحت همه چی بهت داده و فقط طلاق میخواد خیانت ازاین حرفا بیشتر بوده 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
عین من چقدر شرایطت مث منه

خدا هم   بفکر ما نیست   عدالتش  نمیدونم کجارفته        چقدر دعا  و نذر و نیاز  کردم   که ازین شهر لعنتی بریم  چون  یه جورایی  فهمیدم  باهم  رابطه  دارن    ولی  تااینکه  کلا  رو کرد      دلم  شکست   حالم  بده    کروناهم  گرفتم  باردارم  هستم  از لحاظ  روحی  جسمی  داغوووونم     خستمممممم خیلیییی 

اینم نداشت که بده درواقع هرچی که داشت داد خودش فقط لباسهاش روبرد

مگه میشه. مگه نمیگی میخواد بره خارج. داره رو نمیکنه چون مرحله طلاق خرج داره. باورنکن

نه اصلا یه خانم خیلی پایینترازخودم ازلحاظ ظاهری خودش که میگه بوگندمیداده معتادبوده وفلان

خوب اگر اینقدر بد بوده این خانم ،چرا پس باعاش بور خورده وعکس انداخته به قول خودش؟

کردم بخدا ازدیروز پیامهایی بهش دادم که کنارمیام ولی فهمیدم اشتباه کردم کاش نمیکردم برگشته میگه تلاش ...

عزیزم. ولش کن دیگه ارزششو نداره. متاسفم