2777
2789
عنوان

فرداهمه چی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 140 پست
کاش خودکشی گناه نبود

این حرف و نزن عزیزدلم یه زندگی جدید بساز میدونم گفتنش راحته ولی تلاش کن تو میتونی عزیزم انشاالله خدا به دلت آرامش بده 

«فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً »‏ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم ازاینده نامعلوم ازنگاه مردم وادمها ازکمبودپدربرای پسرم میترسم ازدلتنگی ها....

سخته گلم میدونم. وای از من ب تو نضیحت حرفا و نگاه های مردمو دایورت کن ب...... منم جوری برخورد کردم که کسی جرات نکرده حرفی بزنه   

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
مامان شمامگه چطوری بود؟

شوهرش بهش خیانت کرد.بعدم طلاق گرفت بعدم تا سالها بعدش دلش رو ازش نکند.بابام از دوم اش هم طلاق گرفت. بلدم نبودن با هم زندگی کنند بعد صد بار رجوع بازم همو ول کردن باز بابام رفت زن گرفت چه زنیییییییی مادر فولاد زره با سه تا بچه قد دو نیم قد پسر بزرگ اش سرباز بود.!!!فقط مامان من این وسط خودش رو حیف کرد چون زد تو حاشیه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
حس میکنم یه تیکه ازبدنم رومیخوان باچاقوببرن وازم جداکنن 

بمیرم برات خواهر. اگه میشه یه فرصت دیگه بهش بده. بخدا گذشت کردن خیلی هم سخت نیس. ازش قول بگیر و باهم تلاش کنید و برای آینده جبران بشه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

خواهش مبکنم به حرف کسایی که فکر میکنن دارن خوبی میکنن میخوان تو رو شجاعت کنن برگردی تو اون زندگی گوش نکن

شوهر شما منتظر طلاق بگیره بره با یکی دیگه ازدواج کنه

اینو‌ تو ذهنت تجسم کن ببین اگر ازش متنفر نمیشی پس عزت نفس نداری

سعی کن فردا بعد محضر با یه مشاور صحبت کنی حتی تلفنی

خودتو انقدر کوچیک نکن اون خیانت کرده اونوقت تو میری سمتش اون پست میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟

نگاه مردمو زمانی یادت بیار که شوهرتو با یه زن میدیدن و تو تو زندگیش بودی

اونوقت اون ترحمه که بدتر بود دختر

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اون نمیخوادعزیزم من چی بگم

شما طلاق خواستی ؟؟؟ یا اون پیش قدم شد؟؟

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
میترسم ازاینده نامعلوم ازنگاه مردم وادمها ازکمبودپدربرای پسرم میترسم ازدلتنگی ها....

دقیقا  شرایط  منم  مثل  شماست  خیانت کرد   اونم با دخترخاله  م    پسرمم ۷  سالشه  باردارم       هیچ  جوره  از رو نمیره  میکه  کردم  عجب کردم   زد تو دهنمم      نمیدونم  چکار کنم  ن  پشتوانه دارم  ن خانواده     کسیو ندارم      فقط ور ارزوی مرگم