2777
2789
عنوان

فرداهمه چی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میگم اخه چرا من اینقدر داغونم اون انگارداره یه وسیله میفروشه زندگیش رو داره ازدست میده زن بچه خو ...

بخدا مردا عین بچه میمونن ی روز تو خلوت بهت آنقدر ابراز عشق و علاقه میکنن و امیدوارم میکنن میبینی ی ساعت بعد راحت مث ی اسباب بازی کنار میزارنت همه شون همینن. همه چی مث آب خوردن براشون

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

[QUOTE=166668313]اصلا فقط یه عکس دارم ازش همین نمیشناسمش[/QUOTاگر راست میگه فقط عکس،از همسرتون بخواد پیش شما بهش زنگ بزنه وباهاش حرف بزنید.اصلا همسرتون این خانم از کجا پیدا کرده.

فقط خدا به داددلمون برسه انشالله خدا بهمون رحم کنه

منکه  دیگ  دعا  نمیکنم  خستم   خدا  منو ندید  زندگی منو ندید  اینهمه   وفاداری و  کم  توقعی  و  سر به  راه  بودن  منو ندید  بچه  ۷ ساله و باردار بودن  منو ندید       حالم بده   حتی نمیتونم برم  بیرون  گریه هم  کنم   همش  زیر پتو   اروم  اشک  میریزم  پسرم  منو نبینه      یه شوهر بی عقل  سنگدل   کثیف بداخلاق    بد دهن  دارم  تازگیا دست بزن ام  داره    

خوب اگر اینقدر بد بوده این خانم ،چرا پس باعاش بور خورده وعکس انداخته به قول خودش؟

لابد خیلی ازش تعریف کرده وهندوانه زیربغلش گذاشته کمبودهاوعقده هاشوفهمیده نمیدونم بخدا.همش یه تصویرهایی ازبودن باهمشون میادجلوچشمم

شما خودت خواستی طلاق بگیری؟ ؟؟

ای جانم.❤

معتقدم کسایی که پرستاری رو دوست دارن و عاشقانه به این رشته میان خیلی تووش موفق میشن.

اتشالله خبر قبولیتو بشنویم❤

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
لابد خیلی ازش تعریف کرده وهندوانه زیربغلش گذاشته کمبودهاوعقده هاشوفهمیده نمیدونم بخدا.همش یه تصویرها ...

چرا ازش هیچی نپرسیدی؟دلیل کارش رو؟از کجا پیداش کرده؟ایا همسرتون دیگه نمی خواد با شما ادامه بده واقعا؟

مگه میشه. مگه نمیگی میخواد بره خارج. داره رو نمیکنه چون مرحله طلاق خرج داره. باورنکن

میدونی اینقدرحالم بده ازنارو خوردن این ادم اینقدردروغگوشده این یکسال که دیگه نمیخوام دنبال این چیزابرم نمیخوام بهش فکرکنم بزاربره دنیای بدون من روتجربه کنه.بهش کفتم بعدطلاق ازادی هرهفته برویکی ازاون زنهایی که عکسشون رونیدیدی صیغه کن امتحان کن ببینم به کجامیرسی

چرا ازش هیچی نپرسیدی؟دلیل کارش رو؟از کجا پیداش کرده؟ایا همسرتون دیگه نمی خواد با شما ادامه بده واقعا ...

میگه بعنوان مسافرسوارشده بامادرش.ولی دروغ میگه من دوتاعکس پیداکردم توگوشیش دوتازن مختلف دوتاعکس جدا وهرکدوم زن صندلی جلوبودیکیش که روشواونورکرده مشخص نیست یکی بهش بوسم داده ومشخصه چهره ش

خدا به دلت آرامش بده و مسیر درستو جلوی پات بذاره

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
میدونی اینقدرحالم بده ازنارو خوردن این ادم اینقدردروغگوشده این یکسال که دیگه نمیخوام دنبال این چیزاب ...

دیگه وقتی میگه تلاش نکن یعنی سرش به سنگ نمیخوره. مواظب خودتو بچه ات باش. انرژیتو بذار برای بچه ات برای آرامش زندگیت. خداروشکر کن که توی مرحله بدتری جدا نشدی. شایدم تو دوره عده سرش به سنگ خورد و برگشت. تا اون موقع فرصت رجوع هست. پناه برخدا انشاالله هرچی خیره

ای جانم.❤ معتقدم کسایی که پرستاری رو دوست دارن و عاشقانه به این رشته میان خیلی تووش موفق میشن. اتش ...

فدات شم مهربون 😍😍😍😍😍😍😍بخدا اسم پرستاری میاد من گریم میگیره از ذوق😭😭😭😭😭😭 همه سختیاشو دوس دارم😭😭😭😭

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

زندگی الکی نیست.باید جنگید.وقتی واقعا به این نتیجه رسیدی که هیچ راهی نداره.اون موقع جدا شد.فقط با یک عکس شما به اخر خط رسیدی؟دلیش می پرسیدی؟چرا  خیانت کرده؟چرا عوض شده.عزیزم طلاق سخت.و باید اخرین گزینه باشه.من فکر می کنم جفتتون باید پیش مشاور می رفتید.

دیگه وقتی میگه تلاش نکن یعنی سرش به سنگ نمیخوره. مواظب خودتو بچه ات باش. انرژیتو بذار برای بچه ات بر ...

اون حق رجوع نداره طلاق توافقی که زن مهریه رومیبخشه ازنوع خلع هست