2777
2789
من بارداریم بااینکه ۱۰۰ بودم  ولی چون ویار شیرینی داشتم میخوردم   کیک و شیرینی کار هرروزم ...

درسته عزیزم عادم ویار کنه حتما باید بخوره نمیشه که منم ویار کنم میخورم اما نه زیاد

همه کسم دخترم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی داری سخت میگیری فقط شیرینجات مصنوعیو نخور ولی خرما عسل توت کشمکش رو مجازی بخوری  خر ...

من لاغرم عزیزم باردارم 

دکترم گفته قند و چربی رو کلا حذف کن 

یادم رفته خرما رو بپرسم😥😥😥

سرنوشت بد نوشت ...
الان دیگه خودش ظهره  من معمولا یه سیبی موزی چیزی میخورم

اونوقت تا شب فقط ریزه خواری میکنی و اخرش میبینی یه غذای درست و حسابی نخوردی اما کلی کالری بی ارزش وارد بدنت کردی حتی میوه.میوه چون قند داره نهایت روزی دوتا باید بخوری

اونوقت تا شب فقط ریزه خواری میکنی و اخرش میبینی یه غذای درست و حسابی نخوردی اما کلی کالری بی ارزش وا ...

۲ تا نه    ۳ واحد(هرواحد ۴۰ کالری)

من خودم کالری شماری میکنم  عالیه

رب سرخ میکنن توش تخم میشکونن؟

آره عزیزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من لاغرم عزیزم باردارم  دکترم گفته قند و چربی رو کلا حذف کن  یادم رفته خرما رو بپرسم😥😥 ...

به سلامتی عزیزم ولی فکر نمی‌کنم قند طبیعی مشکلی داشته باشه دو روز یه بار حداقل یه خرما بخور آهن داره و برا کم خونی خوبه مخصوصا که الان بارداری 

اوتمیل هم همینطور که دوستان گفتن عالیه

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
مثلا تخم مرغ و گوشت؟  اگ دیر بخوریم چی

صبحانه حداکثر باید 1 ساعت بعد از بیدار شدن خورده شه منم چون خودم طبعم سرده صبح کره بادام زمینی و سنگک میخورم با یه قاشق خیلی کوچیک عسل بعضی روزام تخم مرغ آب پز

🌞 صبحانه‌ی سلامت برای رژیم کاهش وزن!

آیا به دنبال راهی هستید تا در راه به کاهش وزن، روزانه با انرژی شروع کنید؟ با صبحانه‌های سالم و خوشمزه، لاغری شما به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل خواهد شد.

به وبسایت ما سر بزنید تا کلی ایده ی جذاب برای صبحانه رژیمی به شما معرفی کنیم

چه نوع صبحانه ای برای رژیم کاهش وزن مناسب است ؟ - روزفیت (roozfit.com)