2777
2789
عاخه من باردارم بخاطر همون باید زیاد نباشه 100که عادیه برا شما.پس چیزای چرب نخور ایشالا ک میاد پایین

من بارداریم ۱۰۰ بودم  دکتر چیزخاصی نگف    دکتر تو چقد ترسونده تورو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخ مرسی عزیزم ایشالا خودت مامان بشی

مرسی قربونت برم انشاالله🌹😊

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مال من ناشتا ۱۰۰ بود😊 قند مصنوعی رو حذف کردم ولی شیرین کننده های طبیعی(عسل،خرما،شیره انگور و شیره خ ...

منم شیره انگور دارم ولی نمیخورم میترسم برا قندش😂عسل هم داریم و نمیخورم.کلا چیز شیرین نخوردم از اول بارداری تاحالا به جز یه بار که هوس پیراشکی کردم

همه کسم دخترم❤
منم باردارم عزیزم ۸۷ نرماله ۱۰۰ لب مرز

عه نمیدونستم عاخه تیکر نداری.من اول 94بود خب اون موقع میخوردم چیزای شیرین ولی بعدش رعایت کردم ولی دیگ نمیتونم برنج و بزارم کنار عاخه فقط اون سیرم میکنه😂

همه کسم دخترم❤
من بارداریم ۱۰۰ بودم  دکتر چیزخاصی نگف    دکتر تو چقد ترسونده تورو

نمیدونم والا دیگ اینطوری گفتن چیز شیرین نخوردم اصلا.مگه اینک هوس کنم یه کوچولو میخورم

همه کسم دخترم❤
عه نمیدونستم عاخه تیکر نداری.من اول 94بود خب اون موقع میخوردم چیزای شیرین ولی بعدش رعایت کردم ولی دی ...

من بارداریم بااینکه ۱۰۰ بودم  ولی چون ویار شیرینی داشتم میخوردم   کیک و شیرینی کار هرروزم بود    الان چون رژیم لاغری میگیرم   دارم رعایت میکنم

املت قهوه خونه ای چجوریه؟ ازونا که زردش نرمه؟

نه عزیزم با ربه با گوجه نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عزیزم خیلی داری سخت میگیری فقط شیرینجات مصنوعیو نخور ولی خرما عسل توت کشمکش رو مجازی بخوری 

خرما تا 3 عدد مجازه 

عسلم تا یه قاشق

صبحانتم کامل و مقوی بخور عوضش ناهار نخور 

سخت به خودت بگیری خسته وزده میشی از رژیم

با کالری شماری راحت بخور بدون عذاب وجدان ولی کم 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫