2777
2789

سن تون رو هم بگید.. خودم 22 سالمه از حسای قشنگ اون دورانم شبایی بود ک روز بعدش مخواستیم اردو بریم از شب قبل چیپس و پفک کیفو پر میکردم با ده تومن یه عالمه چیزی میشد☹️ خرید صبح هم قبل اینکه صدام بزنن بیدار بودم 😁😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان ما با ۵۰۰ میرفتیم اردو ۲۵۰ هزینه اردو

۲۵۰ تغذیه اردو

پیره زن نیستما ۲۷ سالمه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

حس قشنگ کودکی فقط وقتی ک تو بچگیم وسایلمو ریختم تو ساک گفتم من میخام دیگ از خونتون برم از لباس تا ناخنگیرمونو جم کرد تش رفتم دم در بساط کردم😂🤦‍♀️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم23 سالمه

یه زمانی شیر صفی بود،یه وقتایی با مادربزرگم میرفتیم تو صف شیر وایمیستادیم رو دوس داشتم😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ماه رمضونای بچگیا با صدای دعای سحر بیدار میشدم

سفره افطار😍😍

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه جایی تو بچگیامون برای آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم 

بدون اینکه بدونیم آخرین باره ...😔

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

نمیدونم یادتونه یا نه

ولی سال ۸۷ ۸۶ اینا ی برف سنگین اومد تهران

من برا اولین بار تو عمرم با عمم رفتیم کلللی برف بازی کردیم و آدم برفی ساختیم 

بعد اومدم خونه زیر پتو چسبیده به بخاری مامانم بم شیر کاکائوی داغ داد خپااااار خواب بودم همونجا هم خوابم برد

خیلی رویائیه اون خاطره برام😇

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه