2777
2789
عنوان

کمکم میکنین مامان بهتری بشم ؟

257 بازدید | 38 پست

من یه مشکللل بزرگ دارم .اعصابم به شددت ضعیف بوده .سر هرچیزی سر بچم داد زدم .الان که ۶سالشه اونم یکی شده بدتره من ‌.واقعاااا سر هر چیز کوچیکییی دااااد میزنه .و این منو عصبی تر میکنه و این چرخه معیوب ادامه داره .

حالا من میخوام تغیرر کنم چجوری اعصابمو قوی تر کنم .داد و بیدادمو کمتر کنم .ریلکس تر باشم ؟ 

من خیلی مامان بدی بودم .شر منده دخترمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر و مشاور

کمبود های بدنت رو برطرف کن

ببین ریشه عصبانیتت کجاست اونو درمان

کن من دقیقا اینجوریم جوری که پسر ۶ سالم میشنه میگه مامان اروم باش اتفاقی که نیوفتاده 

الان دارم یکی یکی ریشه ها رو پیدا میکنم و درمان میکنم البته خیلی سخته بیشترش هزینه بره که خوب تو این اوضاع...

ولی شدنیه

مخصوصا مشاوره مداوم خیلی جواب میده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

از کلمه اشکال نداره زیاد استفاده کن اوایل شاید سخت باشه ولی اشکال نداره 

منم اعصابم صعیف بود البته من دخترم یکسالش بود 

مثلا خونه مرتب میکردم دخترم بهم میریخت جیغ وداد وهوار نمیکشیدم نفس عمیق وبعد میگفتم‌ اشکال نداره الان خیلی بهتر شدم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

اولا مامان بدی نبودی مامان خوبی هستی که فکر تغییری دوما یه مدت سختی داره هر چی رو با داد خواست انجام نده تحمل کن تا کوتاه بیاد از این به بعد وقتی میخوای بهش تذکر بدی فقط با لحن جدی حرف بزن داد نزن ۶ سال طول کشیده یه مدت صبر داشته باش درست میشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

مامان من روانی بود یبار بهش گفتم چرا مقنعه م رو سوزوندی چطور برم سرکلاس بچه ها بهم میخندن ۸سالم بود اون زمان

یهو مادرم یه دبه نفت خالی کرد رو خودش کبریت گرفت دستش جیغ میزد میگفت میری مدرسه یا خودمو بکشم

از بس دیوونه بود

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

عزیزانی که میگید منم عصبیم

از گرمیجات استفاده کنید

دم نوش های گرم مثل گل گاوزبون بهار نارنج بابونه ....هرروز تو برنامتون باشه

کبود اهن ویتامین دی کلسیم منیزیم رو برطرف کنید

خواب شبتون رو به هیچ قیمتی از دست ندید

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام