2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم میشه 

باور داشتع  باش خودتو میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ماشین اصلاح زنانه دارم از بند هم تمیز تر می‌کنه یعنی عالیه 💞

میشه اسم ماشین رو بگی من از بند خیییییلی میترسم از بس درد داره هر سه ماه بند میزنم صورتم زیاد مو نداره

میشه اسم ماشین رو بگی من از بند خیییییلی میترسم از بس درد داره هر سه ماه بند میزنم صورتم زیاد مو ندا ...

آهان پس خیلی خوبه

من قبلاً مارک فیلیپس داشتم راضی بودم الان مارک پرنسلی دارم اونم خیلی خوبه راحت دو هفته مو در نمیاد☺️💞😍 

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
ببخشید عزیزم چجوری میتونم تهیش کنم قیمتش مناسبه 

بله گلم من از مغازه سه سال پیش پرنسلی خریدم ۱۷۰ الان نمی‌دونم چنده😯😯😥

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉

شبا حتما بدون آرایش میخوابم به دست وصورتم کرم مرطوب کننده  میزنم به ناخنای دستم روغن نارگیل و  به کف پاهام مرطوب کننده یا وازلین میزنم

هر روز اندازه یه حبه قند ژل آلو ورا نیم ساعت به صورتم میزدم الان چند ماهه انجام ندادم

هفته ای یک بار ماسک درست میکنم به صورتم میزنم که از توی اینستا یاد گرفتم

صورتمو فقط باشامپوی سر میشورم همیشه

هفته ای یکبار بعد حموم به کل بدنم لوسیون میزنم

هفته ای یک بار به بدنم توی حموم ماست میزنم به مدت5دقیقه فقط یک استکان کوچولو ماست کافیه

اهان ممنون عزیزم❤

خواهش گلم 😘😘😍