2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتم رو با کرمپودر خفه نمیکنم. شاید باورت نشه اصلا کرمپودر ندارم. ضد افتاب رنگی دارم اون رو هم برای بعضی وقتها

غذای سالم خیلی مهمه خصوصا خوردن سبزیجات زیاد و میوه و نخوردن شکر و قند و سس و چربیهای اشباع

زیاد صورتم رو نمی شورم صبح و شب اون هم با پن 

روغن کرچک و یا روغن نارگیل میزنم شبها

هر از گاهی یه ماسک ساده کلی پوستم رو شاداب میکنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
میشه بگی چطوری درستش میکنی و چجوری ازش استفاده میکنی

کار خاصی ندارن 

مث سفیده تخم مرغ و اینا 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شست و شوی مناسب پوست  

خوردن میوه جان و آب فراوان

هیچ وقت بند ننداختم 

آبرسانی پوست

کرم ضد آفتاب

بعد از اینکه از حموم میام صورتم یخ می‌ذارم

حرص و جوش رو کمتر کنیم😝☺️

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
مگه بند واس پوست مضره 

بله گلم باعث میشه منفذه پوست باز بشه 

😍💞دختری هستم چشم و ابرو مشکی😍پوست سفید😍😘چشمون درشت😍مو بلند و خرمایی 😍😌نقاش خانوم 😍 درسخون و اهل کتاب 😌🌹 هر سوالی راجع به نقاشی رنگ روغن و سیاه قلم داشتین بپرسین 😉
اهان ممنون چون تاحالا به خودم خیلی اهمیتی نمیدادم ازالان به بعد میخوام ب خودم برسم کمی

کار خوبی میکنی ج‌وابم میگیری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتایی هم پوستم خشکه وازلین میزنم :)) ولی برای پاشنه پا هرچی بلدین بگین پاشنه هام به فنااااس. هرچی ...

واس صورت و مو کلا وازلین سمه بعدا میفهمی چ گار کردی با پوستت

ب کف پات هم جی بزن و ینگ پا کن هرشب تو حمام 

ببخشیدا ولی پس چیکار میکنی بجای بند

من ماشین اصلاح زنانه دارم از بند هم تمیز تر می‌کنه یعنی عالیه 💞