2777
2789
خدا از زبون شما بشنوه خیلی نذر کردم برای سلامتی امام زمان که باردار بشم .....از شوهرم خیلی شرمنده ام ...

😭😭😭😭شوهر من فقط بچه سالم میخواهد دختر پسر فرقی نداره منم پیشش شرمنده ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم دلش بچه نمیخواد میگه کلا نمیخوام ولی من عاشق بچه م ،، کاش ناخواسته بشه ، دعام کنین 

منم اول همسرم می‌گفت زوده هزارتا روش انتخاب کردم که ناخواسته بشه ناخواسته که نشد هیچ الان می‌خواهیم و نمیشه هیییییی

خواهر من از ذهنم نمیره بیرون 

بخدا از من بدتر نیستی من همه جا همه جا و همه چیزم فکر کردن به بچه شده خیلی درگیرم جوری که از صبح تا شب تو اینترنت دنبال روش درمانم خیلی درگیرم 

بخدا از من بدتر نیستی من همه جا همه جا و همه چیزم فکر کردن به بچه شده خیلی درگیرم جوری که از صبح تا ...

میخواهم خودمو خلاص کنم از فکر کردند به بچه همه میگن بهش فکر نکنی و بسپری به خدا درست میشه 

منم حالم بده منم شرمنده ام پیش شوهرم منم دلم مامان گفتنای بچه مو میخواهد اذیت کردناشو گریه کردناشو خنده هاشو دوست دارم دستای کوچیکشو بگیرم تو دستام بگم خیلی دوست دارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ولی تا خدا نخواد نمیشه نمیشه و نمیشه تا خدا بخواد 

خب من نمیخوام دو روز دیگه به مشکل بخورم دیگه ناامید شدم 

منم دقیقا مثل تو بودم عین تو دوست داشتم زودتر بچه دار بشم تا به مشکل نخورم بچه دار نشدم وبه مشکل خوردم حالا بدو وووووودنبال دکترا خیلی ناامیدم