2777
2789
عنوان

میدونستید اگه ادم و هوا...

247 بازدید | 18 پست

اگه ادم و هوا اون سیب لعنتی رو نمیخوردن

ما اینجا نبودیم

درد زایمان ۰ بوده (درد نداشته)

مرد بخواطر پول دراوردن عرق نمیکرد و موهاش سفید نمیشد

عادت ماهیانه نمیشدیم

مرد مسعول خرج و پول خونه نبود

شیطان وجود نداشت همه مون خوب بودیم

زن اینهمه سختی نداشت(یعنی مثلا بچه تگهداری و مشکلات روزمره)

و هزااار تا درد و بیدرمون دیه😐🗡🗡🗡🗡🗡🗡

مگ مرض داشتن اونو خوردن😐

بخدا اگه وقتی میخواستن اون سیبو بخورن خدا میگفت بیا اینو بخور الان تو این وضعیت نبودیم😐😐😐💔

خدایا ت منو ببر بهشت قوووول میدم به درخت سیبت دست نزدنم

اما

از نظر من خدا دنبال بهدنه بودع ک مارو بفرسته ایران

چون مگ نمیگن خدا اینده هر ادمی رو میدونه؟

پس خدا میدونسته ک میخواسن اون سیبو کوفت کنننن😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔💔💔💔😐😐😐

حوا بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلى جالبه يه جايى خوندم آدم و حوا فقط ٧ ساعت زمينى تو بهشت بودن 😂 فكر كن چه سريع، البته اگه نبود بعد زمان در اون دنيا رو درنظر نگيريم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
خيلى جالبه يه جايى خوندم آدم و حوا فقط ٧ ساعت زمينى تو بهشت بودن 😂 فكر كن چه سريع، البته اگه نبود ب ...

حالا یه چیزی😐اگ اون سیبو نمیخوردن از گرسنگی میمردن😐