2777
2789
عنوان

از بس حرص خوردم و داد زدم صدام گرفت از سردردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 50 پست
همش تکالیف نیست خییلی کارا میکنه که من ناراحت شدم یه حرفایی میزنه بخدا باورم نمیشه بچم باشه به چشم د ...

چندسالشه؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر بزرگم 14ساله است در سن بلوغه همش کنارشم ،،پرخاش داره چرت و پرت میگه بازم کنارشم خداشاهده از هفت تا خود الان داشتم باهاش عربی کار می کردم خودش روی تخت دراز کشیده بود من سرپا کنار تخته وایت برد خودم طرح می کردم وهونجا بهش یاد میدادم اون فقط گوش می کرد هلاک شدم الان فرستادم خوابید،،،در کنار اون پسر کلاس چهارمی دارم اون که هلاکم کرده 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
میشه یکم از کارهای پسرت تعریف کنی و چندساله است شاید بتونم کمکت کنم

6 سال و نیمشه

خیلی تو مسائل بزرگانه دخالت میکنه 

تو یه سری چیزا نظر میده که اصلااااا ربطی بهش نداره بیشتر حالت دو بهم زنی داره

معمولا هم باباشو علیه من پر کنه یا بد منو بگه 

مثلا امشب به باباش یهو برداشته میگه مامان چقدر لباس می‌خره دیگه بسشه 

میدونه باباش با هم مشکل داره اینا رو میگه تا اون یه چیزی بهم بگه

یا خیییلی حرفای شاخ دار دیگه

مرسی با حرفات آرومم کردی 

به خدا همین پسر بزرگم همیشه یه جوری رفتار می کرد فکر می کردم من اضافه هستم و فقط پشت پدرش در می اومد همش گریه می کردم اصلا یه وضعی الان سه ساله دیگه آقا شده و همیشه حامی منه و باعث میشه پدرش کوتاه بیاد 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
6 سال و نیمشه خیلی تو مسائل بزرگانه دخالت میکنه  تو یه سری چیزا نظر میده که اصلااااا ربطی بهش ...

دقیقا مهدی من این طوری بود به خدا دیونه شده بودم می خواستم خودکشی کنم یاد اون روزها میفتم خندم میگیره وایسا چند سال دیگه ،،این پسرا خیلی مامانی میشن ببین کی بهت گفتم 

6 سال و نیمشه خیلی تو مسائل بزرگانه دخالت میکنه  تو یه سری چیزا نظر میده که اصلااااا ربطی بهش ...

من روسری هم می خریدم جلوی پدرش می گفت پس پدرم چی پدرم گناه داره همش خودت خخخ

من چشمم آب نمیخوره این بزرگم بشه قوز بالای قوزه اینم همش پشت باباشه

فقط حرف های امروزم فراموش نشه 

من با این حالم تا چند سال دیگه زنده نمیمونم مطمئنم

طرح دوستی بزن باهاش ،،،باهاش دوست باش ،،،بهش بگو تو امروز بوسم نکردی قبل از خواب حتما بوسش کن یادت نره

فقط حرف های امروزم فراموش نشه  

من امشب از خدا مرگمو خواستم شاید این بار خدا به حرفم گوش کرد و شد

اونوقت من چند سال بعد رو نمیبینم

اینایی که گفتم خیلی کوچیک و جزئی بودن مشکلات پسر من برای من بیشتره

پا شو گذاشته رو خرخره م

طرح دوستی بزن باهاش ،،،باهاش دوست باش ،،،بهش بگو تو امروز بوسم نکردی قبل از خواب حتما بوسش کن یادت ن ...

همیشه و هرشب همینطوریه

خیلی تلاش می‌کنم دوست باشم اما اون بدجنس بودن بیشتر دوست داره