2777
2789
عنوان

از بس حرص خوردم و داد زدم صدام گرفت از سردردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 50 پست

منم خیلی طر درس حرص میخوردم الان یکهفته ای هسد بیخیال شدم خودش داره جز میزنه

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چته ترمز بریدی ؟؟؟پسرت بزرگ میشه تازه می فهمی کیه ؟من دو تا پسر دارم یکی از یکی شیطون تر ولی باهاشون 

همیشه خودمو یکی می کنم چته اعصاب نداری

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

همه ى بچه ها بعضى وقتا انگار شيطون ميره تو جلدشون روى اعصابت قدم ميزنن ولى نود درصد اينكه از بچه زده ميشى از حرص دعوا با باباهاشونه 

حالا برو يه دمنوشى چيزى بخور اروم بشى

عزیز دلم آرووم باش بقول خودت اونا با حرص تو میخندن به جای داد بیداد تکالیفش بسپار به خودش تا بیاد ال ...

همش تکالیف نیست خییلی کارا میکنه که من ناراحت شدم یه حرفایی میزنه بخدا باورم نمیشه بچم باشه به چشم دشمنم میبینمش

عزیزم امضام واسه سال اولیه که عضو اینجا شدم تو همه سال خییلی چیزا عوض شده

میشه یکم از کارهای پسرت تعریف کنی و چندساله است شاید بتونم کمکت کنم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

وای یاد خالم افتادم خونشون بودم انقدر به دختر خالم میگعت برو درس بخون اون نمیرفت بازیگوشی میکرد حال خالم بهم خورد بردیمش بیمارستان فشارش رفته بود 18😲بیچاره نزدیک بود سکته کنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
همش تکالیف نیست خییلی کارا میکنه که من ناراحت شدم یه حرفایی میزنه بخدا باورم نمیشه بچم باشه به چشم د ...

یه نفس عمیق بکش لطفا