2777
2789
بدون شک انسانیته ولی آخه والدینی که توان خرید یه آبمیوه نداره چرا یه موجود طفلی رو میاره

هیچ وقت این حرف رو نزن 

زندگی پستی بلندی زیاد داره 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

چه کار زیبایی انجام داد خدا بهش برکت بده✨️

ما داستان زندگی کسیو نمیدونیم و این چیزی که شما میگید فقط یه سناریو از هزار سناریو زندگی دیگرانه 

در مقام قضاوت نیستم ولی امیدوارم تک تک مردم شریفی که زحمت میکشن شرمنده ی فرزندانشون نباشن و ثروتمند باشن🥲♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سنت کمه و بالا پایین زندگی رو ندیدی 

زندگی همیشه روی یک روال نیست 

گهی پشت به زین و گهی زین به پشت 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بعضی رو خدا از عقل محروم کرده ، یا شاید بی غیرت هستن دلشون نمی سوزه بچه هاشون تو حسرت بزرگ بشن عروسک برای دل خودشونن می خوان کم نمونش رو تو همین سایت داریم می بینیم که از به دنیا امدنشون ناراضی هستن یا بدتر زندگی سختی دارن پدر ومادرا شون حمایتشون نمی کنن 

یه چیز استثنایی هست من هرگز ندیدم آدم ثروتمند و دارا به این روز بیفته

چون سعي ميكنن ظاهر رو حفظ كنن الان شرايط واسه خيليها بد شده و هرجي مردم ميدون ،تورم به پله بالاتر وايساده  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
میدونی چیه این تورم و اینا وگرنه امسال یدفعه همه چی سه برابر شد واقعا چند سالته پیش اینجوری نبود مثل ...

درسته منتها تو جایی مثل ایران خب بچه اوردن ریسکه خیلی ، بیچاره اون بچه

احتمالا سنت کمه و بالا پایین زندگی رو ندیدی زندگی همیشه روی یک روال نیست گهی پشت به زین و گهی زین به ...

درست میفرمایین ولی اخه دیگه بالا پایین در حدی که پول یه ابمیوه نداشته باشن ، خب سئوال من اینه پس هزینه غذا و مسکن و پوشاک که نیازا اولیه هستن چجور میخان بدن

درسته اینم هست منتها این بیشتر الان هزینه مدنظرش بوده

هزینه نه ، کار نیک مد نظرش بوده 

ببخشیدا دیدگاه شما منفیه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

جوابش یک کلامه به من، تو و بقیه چه ربطی داره؟! مگه نونشو ما میدیم؟ یا زحمت دنیا آوردنش گرنمونه؟

نه دلم میسوزه خیلی ، نمیخوام اهانت خدایی نکرده به افراد فقیر بکنم ولی بطور کلی آمار جنایت هم بین فقرا بیشتره این اثر اجتماعیشه