2777
2789
عنوان

از بس حرص خوردم و داد زدم صدام گرفت از سردردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 50 پست
من امشب از خدا مرگمو خواستم شاید این بار خدا به حرفم گوش کرد و شد اونوقت من چند سال بعد رو نمیبینم ...

خواهر من آروم باش آروم،،،،   فقط صبور باش باشه ،،،،من این روزهای لعنتیو گذروندم قبول کن حرفمو ،،،،،ازش حمایت کن تو مادری بلدی با محبت چکار کنی از فردا شروع کن مثلا غذا پختی بگو فقط به خاطر تو درست کردم زرنگ باش هنوز دیر نیست

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
همیشه و هرشب همینطوریه خیلی تلاش می‌کنم دوست باشم اما اون بدجنس بودن بیشتر دوست داره

این یه دوره است تمام میشه تمام

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه هر چی می گفتم پسرم می ذاشت کف دست مادر شوهرمممممم باعث دعوا و کتک کاری می شد فکر کن من چی کشیدم الان جونش منم

اینا رو بهش میگم بخدا تشویقم میکنم ولی بازم.... 😔 ممنون که کمکم میکنید🙏

چون تو خود منی ،،،،من مادرشوهرم می اومد خونمون همش استرس داشتم منو لو نده

چون تو خود منی ،،،،من مادرشوهرم می اومد خونمون همش استرس داشتم منو لو نده

منم پسرم دهن لقه تازه طبقه بالای خونشونیم همش میگم الانه سر کله ش پیدا شه یا زنگ بزنه

پسر منم همه چی میزاره کف دستش