2777
2789
عنوان

شبها با شوهراتون چیا میگید؟شوهر من عین گاو میمونه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 97 پست
مشکل از شوهر شماست بیخیال و بی مسئولیت . بعد بعضی خانم ها میگن ی کاری کن بهش خوش بگذره . 

نمیتونیم کل دنیا فرش کنیم اما میتونیم خودمون کفش بپوشیم گاهی شاید یسری مردها واقعا ندونن تو باید هنر خانومانه ت بهش نشون بدی چی میخوای

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مردا اصلا به شنیدن کارای روزانه علاقه ندارن  ببین عزیزم درسته که خیلی از مردا «هنر شنونده ب ...

همونایی ک تو خونه  میگم.

تو جمع  بقیه گوش میدن اونم گوش میده  و نظر میده. همونو تو خصوصی بگم اصلا نگاه هم نمیکنه چه برسه ب جواب

می دانم که روزهای خوبی در راه است
بهشونم میگی چکار کنم مگه دلقکم ناراحت میشن

انگار زن آدم نیست نیاز نداره خواسته نداره . تازه باید به فکر خوش بودن مرد هم بود .مردی که نمیدونه نباید زیاد گوشی دست بگیره باید با زنش حرف بزنه به این فکر کنه زنم از صبح تنها بوده چشم انتظار من بوده یکم باهاش حرف بزنم شوخی کنم مواظب باشم دلسرد نشه افسرده نشه . 

یعنی همه گاون؟ منم دلم توجه میخاد. خب این توجه رو از کجا بگیرم. منم سرمو ب فیلم و دوستام روزا گرم می ...

حالا گاو ک واژه ی مناسبی نیس😂👐🏻

عزیزم خب خودت ب زندگیت هیجان بده

مثلا بگو بیا منچ بازی کنیم

میوه پوست بگیر با هم بخورین

نمدونم ازین کارا

یاد اون جوکه افتادم که خانمه برای اینکه شوهرش باهاش حرف بزنه میگه قصه حضرت یوسف رو بگو میگه هیچی یوس ...

واقعا همینه.

زنگم میزنم میگم عزیزم خوبی چطوری؟ میگه خوبم.بگو چیکار داری. درصورتیکه  زنگ زدم حالشو بپرسم. برا همین  میگم گاو

اخه منه  تازه عروس چرا باید اول ازدواج اینحوری باشه  اوضاعم

مگه من از شما راه حل خواستم 🙁

اساسا منفی نگر تو این سایت زیاده

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
شوهر اول منم همین طوری بود تازه یه ساعتم با مامانش پچ پچ حرف میزد تلفنی بعدش سریع میخوایید خدایا شکر ...

علت جداییتو میگی. اگه البته خودت دوس داری بگو

اره بابا مردا همینن همه من انقد به شوهرم میگمممم دوست دارم جاهای خلوت دوربزنم ولی هروقت میریم دور بز ...

والا بخدا

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
واقعا همینه. زنگم میزنم میگم عزیزم خوبی چطوری؟ میگه خوبم.بگو چیکار داری. درصورتیکه  زنگ زدم حا ...

تاپیک های قبلت یه نگاه انداختم بنظرم مشکل شما ریشه ای و ناشی از انتخاب نادرست و با چشم بسته بوده

حالا گاو ک واژه ی مناسبی نیس😂👐🏻 عزیزم خب خودت ب زندگیت هیجان بده مثلا بگو بیا منچ بازی کنیم می ...

واقعا ببین ب کجام رسیده ک اینو گفتم. دلم میخواد ده دقیقه باهم حرف بزنیم تو روز. ارزوم شده

انگار زن آدم نیست نیاز نداره خواسته نداره . تازه باید به فکر خوش بودن مرد هم بود .مردی که نمیدونه نب ...

نه دیگه زن فکر و احساس نداره فقط باید دایره تنبک دستش بگیره صبح تا شب تا آقا بهش خوش بگذره اصلن نمیدونم زنی ک مردش ایتقدر بهش بی محلی میکنه با چ دلخوشی میتونه شیرین کاری کنه ک شوهرش خوشش بیاد🤔