مشکل از شوهر شماست بیخیال و بی مسئولیت . بعد بعضی خانم ها میگن ی کاری کن بهش خوش بگذره .
نمیتونیم کل دنیا فرش کنیم اما میتونیم خودمون کفش بپوشیم گاهی شاید یسری مردها واقعا ندونن تو باید هنر خانومانه ت بهش نشون بدی چی میخوای
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انگار زن آدم نیست نیاز نداره خواسته نداره . تازه باید به فکر خوش بودن مرد هم بود .مردی که نمیدونه نباید زیاد گوشی دست بگیره باید با زنش حرف بزنه به این فکر کنه زنم از صبح تنها بوده چشم انتظار من بوده یکم باهاش حرف بزنم شوخی کنم مواظب باشم دلسرد نشه افسرده نشه .
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
اره بابا مردا همینن همه من انقد به شوهرم میگمممم دوست دارم جاهای خلوت دوربزنم ولی هروقت میریم دور بز ...
والا بخدا
در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
تاپیک های قبلت یه نگاه انداختم بنظرم مشکل شما ریشه ای و ناشی از انتخاب نادرست و با چشم بسته بوده
انگار زن آدم نیست نیاز نداره خواسته نداره . تازه باید به فکر خوش بودن مرد هم بود .مردی که نمیدونه نب ...
نه دیگه زن فکر و احساس نداره فقط باید دایره تنبک دستش بگیره صبح تا شب تا آقا بهش خوش بگذره اصلن نمیدونم زنی ک مردش ایتقدر بهش بی محلی میکنه با چ دلخوشی میتونه شیرین کاری کنه ک شوهرش خوشش بیاد🤔