2777
2789
عنوان

شبها با شوهراتون چیا میگید؟شوهر من عین گاو میمونه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 97 پست
تو برنامه بریز  تنوع ایجاد کن توی زندگیت مثلا عصر قبل از اینکه بیاد خونه بهش پیام بده امشب فلا ...

مرده شورشو ببرن. میگم عزیزم بریم  بیرون. میگه بتمرگ . خستم. میگم امروز چطور بود. میگه  عین هر روز. سره کار  بودم دیگه. میگم بیا بازی کنیم  .نمیاااد. احساس بدبختی میکنم

می دانم که روزهای خوبی در راه است
نمیتونستم خونه بابام بمونم. با همین شرایط الانم اینجا رو ب خونه بابام ترجیح میدم

یعنی من دیگ حرفی ندارم😐

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه درست نمیشن من یادمه یه بار مستقیم بهش گفتم چی میشه برام یه شاخه گل بخری اصلا انگار نشنید یع ...

خداروشکر ک خوشبخت شدی. اینجور آدما فقط افسردگی میارن

می دانم که روزهای خوبی در راه است

اینجور که میگی واقعا سخته یه جمله س میگهfamily is dialogeکیفیت یه زندگی به میزان حرف هایی هست که دوطرف دارن باهم بزنن. شاید دنیاتون فرق داره شما سعی کن علایقش رو ببینی چیه اطلاعاتت رو تو اون زمینه بیشتر کنی یا خودت رو گرم یه کاری کنی. مردای زیادی دیدم اینجوری آن. نمیدونن زنشون چقدر پژمرده و خسته میکنن 

شوهر منم اکثرا باید خونه ک میاد غذا رو گاز باشه ولی خب همش درحال دست زدن ب منه باشوخیا بعد با پسرم کشتی میگیره و اتفاقای روزو برام تعریف میکنه و فیلم میبینیم و بعدشم ک لالا میکنه همین

یه مرداد ماهی بازیگوش و شیطون ☺