ببین به چه چیزایی علاقه داره ، برو سراغش با محبت سر صحبت رو باز کن و از مباحث مورد علاقه ش شروع کن . مثلا شوهر من مسائل سیاسی و اقتصادی دوست داره ، وقتایی که میخوام به حرف بیارمش از این حرفا شروع میکنم.
باید صحبت کردن با تو براش لذت بخش باشه تا ادامه بده وگرنه ترجیح میده صحبت نکنه.
عزیزم عروسی ی شبه مهمونی ی روزه ماها ک نمیتونم هر لحظه تو خونمون عروسی بگیریم ک آقا باهامون حرف بزنه ...
منظور من متوجه شدی چی گفتم؟
گفتم اگه ادم بهش خوش بگذره هر لحظه سرش نمیکنه تو گوشیش
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه بچه س شوهرش که سرگرمش کنه . چرا شوهرش به فکر تنهایی زنش نباشه . هر روز بیاد برای شوهرش کلی کار کنه تا به اون خوش بگذره مثلا چیکار کنه . زندگی مشترک تعریف دیگه ای داره که متاسفانه بعضی ها بلد نیستن
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
مگه بچه س شوهرش که سرگرمش کنه . چرا شوهرش به فکر تنهایی زنش نباشه . هر روز بیاد برای شوهرش کلی کار ک ...
دید من با شما زمین تا آسمون فرق داره
برای من زن و شوهر مثل دوستن
نه صرفا دو اسم در شناسنامه
همه همینطورن عزیزم من تو عقدم هفته ی بار میرم پیشش خودش س بار ا.رضا میشه ولی ب من توجه نمیکنه اصلا ب ...
یعنی همه گاون؟ منم دلم توجه میخاد. خب این توجه رو از کجا بگیرم. منم سرمو ب فیلم و دوستام روزا گرم میکنم. شبها هرشب میگم گوشی دست نگیر منم نمیگیرم. حالیش نمیشه