2777
2789
عنوان

شبها با شوهراتون چیا میگید؟شوهر من عین گاو میمونه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 97 پست
خودمو  میذارم اما دلیل گاو بودنش برام روشن نمیشه. خودمم شاغلم. اما دلیل نمیشه بهش اهمیت ندم. ه ...

ببین گلم مردا با زبون نرم خیلی بیشتر بهت توجه میکنن تا اینکه بخوای غر بزنی و اینکه باهات صحبت نمیکنه و اینکه همش خوابه بهت بی توجهه بکوبی تو سرش باید خواسته هاتو با زبون بهش بگی تو ب شوهرت بی محلی کنی اون نمیفهمه چرا داری اونجوری رفتار میکنی مردا خصلتشون اینه ک باید بهش بگی ک مثلا عزیزم ببین من دوس دارم وقتی با همیم کنار همیم یکم از گذشته حرف بزنیم یکم از ایندمون حرف بزنیم من دوس دارم با تو ک شوهرمی دردو دل کنم ببین ازت چیز زیادی نمیخوام یکساعت یا نیم ساعت با من باش حرف بزنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف میزنم گوش نمیده. یا میگه بگو میشنوم. باز سرش تو گوشیه.

یبار گوشیش آروم از دستش بگیر بذار رو میز ببوسش سرت بذار رو شونه ش بگو دلم برات تنگ شده بعد نتیجه ش بیا بهم بگو

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
ببین گلم مردا با زبون نرم خیلی بیشتر بهت توجه میکنن تا اینکه بخوای غر بزنی و اینکه باهات صحبت نمیکنه ...

بخدا هزار  بار گفتم با هر زبونی. حتی یه شب هم رعایت نمیکنه

می دانم که روزهای خوبی در راه است
دید شما میگه زن برده باشه هر کاری بکنه تا به شوهرش خوش بگذره ..

همه ش دید -

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
یبار گوشیش آروم از دستش بگیر بذار رو میز ببوسش سرت بذار رو شونه ش بگو دلم برات تنگ شده بعد نتیجه ش ب ...

وسط بازی گوشیشو بگیرم ک پرتم میکنه اونور. حاضره  منو  بزنه اما وسط بازی کسی مزاحمش نشه

می دانم که روزهای خوبی در راه است
😂😂😂

والا... برا کسی بمیر که برات تب کنه دیگه😁🤐

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
کلا  تو جمع خیلی حرف میزنه اما وقتی باهمیم از هر دری حرف میزنم جواب نمیده. مثلا میگم امروز رفتم ...

خب مردا اصلا به شنیدن کارای روزانه علاقه ندارن 

ببین عزیزم درسته که خیلی از مردا «هنر شنونده بودن »رو بلد نیستن، ولی دو تا راه بیشتر نداری: یا عصبانی بمونی و غر بزنی و هرروز ازش متنفر تر بشی و خودتو پیر کنی. یا دست از عصبانی بودن برداری و یه راهی برای بهتر کردن اوضاع پیدا  کنی. 

دقت کن توی مهمونیا راجع به چی صحبت میکنن که مشتاق میشه  

وسط بازی گوشیشو بگیرم ک پرتم میکنه اونور. حاضره  منو  بزنه اما وسط بازی کسی مزاحمش نشه

میتونی ازش بخوای با هم  تو گوشی بازی دو نفره کنید اما در مجموع علاقه ای از جانب ایشون به شما حس نکردم

والا... برا کسی بمیر که برات تب کنه دیگه😁🤐

اره بابا مردا همینن همه من انقد به شوهرم میگمممم دوست دارم جاهای خلوت دوربزنم ولی هروقت میریم دور بزنیمم میره جاهای شلوغ وقتی هم بگم میگه یادم رفت