من خودم یک ماه پیش بیبی چکم مثبت شد و جواب آزمایش بارداریم هممثبت شد. اما بلافاصله بعدش پریودم با سه چهار روز تاخیر اومد!!!! بهش میگن سقط زودهنگام. فکر میکنم اصلا لانه گزبنی صورت نگرفت و همه چی تمام شد. اما خونریزیم هنوز کاملا قطع نشده!!!! منتظرم خونریزیم کامل قطع شه تا برای اقدام بعدی آماده شم. لطفا هرکی تجربه ای داره بگه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزممممم.... خدا حفظش کنه. یادته بعد از سقط تا چند روز خونریزی داشتی؟ و بعد میشه بگی اقدامت ...
ممنونم گلم. تا دوهفته خونریزی و لکه بینی داشتم و ۴۰ روز بعد سقطم پریود شدم و بعد سه تا پریود یعنی بعد سه ماه دوباره اقدام کردم و تو همون ماه اول اقدام باردار شدم اینکه پسر شد معمولا میگن غذاهای گرمی بخوری بچه پسر میشه ولی من کلا غذاهام همه سردیه فقط اینکه بعد تموم شدن پریودم رابطه داشتیم تا روز ۱۷ یا ۱۸ بعد پریود تقریبا یه شب در میون که پسر شد
من تو دوازده هفتگي سقط كردم ولي بقايا موند مجبور شدم كورتاژ كنم، ده روز بعدش خونريزي داشتم بعد پاك شدم دوباره بيست روز بعد پريود شدم اونم ٧ روزه الان منتظرم ماه ديگه پريود بشم و اقدام كنم چون دكترم گفت دوتا پري كافيه
من ۱۳ ابان سقط داشتم منتظر پری هستم نمیدونم ۱۳ پریود پیشم یانه چون سقط روز ۱۳ ابان بوده باید ۱۳ ا ...
فکر نمیکنم اینجوری باشه. تا چند روز بعد از سقط خونریزی داشتی؟ باید از آخرین روز خونریزیت حدود یک ماه بگذره. تا اونجا که منمیدونم. چند هفته بود که سقط شد؟؟؟