2777
2789
وااااای... چرا ناراحتی خب. مبارکت باشه عزیزم. وقتی با اون همه قرصی که خوردی باردار شدی یعنی کار خداس ...

مشکلم اینکه اقدامام خوب نبوده اگه دخترشدچیکارکنم نمیزره به دنیابیادخیلی ناراحتم دعاکن کورنابگیرم بمیرم

وااااای... چرا ناراحتی خب. مبارکت باشه عزیزم. وقتی با اون همه قرصی که خوردی باردار شدی یعنی کار خداس ...

عزیزم میتونی لوبیاروخبرکنی بیادکمکم خیلی به راهنمایش احتیاج دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلم اینکه اقدامام خوب نبوده اگه دخترشدچیکارکنم نمیزره به دنیابیادخیلی ناراحتم دعاکن کورنابگیرم بمی ...

داری اشتباه فکر میکنی. اولا از کجا معلوم دختر باشه؟؟؟ دوما از کجا معلوم اگه اقدام هات عالی بودن دختر میشد؟؟؟؟ مگه امیرعلی و فاطمه و مامان نورا رو ندیدی؟؟؟ طبق برنامه پیش رفتن و بچه شون هم دختر شد. یه لحظه باخودت فکر کن... خیلی ها با یک اقدام بچه شون پسر میشه و خیلی ها هم با ۴،۵ تا دختر میشه. الان فکر کن مثلا باردار نبودی. ماه بعد دوباره اقدام میرفتی و دقیق طبق برنامه هم پیش میرفتی، از کجا مطمئنی پسر میشد؟؟؟ حالا ۳ ماهت میشد و میفهمیدی دختره، بعد چکار میکردی؟؟؟؟ 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
عزیزم میتونی لوبیاروخبرکنی بیادکمکم خیلی به راهنمایش احتیاج دارم

من میتونم بهش بگم فقط. ولی نمیدونم اصلا پیام مو میبینه یا نه؟ ممکنه ۳ روز دیگه ببینه. بعدم تو الان بارداری، لوبیا چه کمکی میتونه بهت بکنه؟؟؟

من میتونم بهش بگم فقط. ولی نمیدونم اصلا پیام مو میبینه یا نه؟ ممکنه ۳ روز دیگه ببینه. بعدم تو الان ب ...

همبکنه بگه چنددرصدشانس پسرهست وتاریخ لقاح روبهم بگه میخام بدونم مامان روشاخیلی شرایط بدی دارم اگه دختربشع شایدزندگیم ازهم بپاشه خیلی خیلی اشتباه کردم باردارشدم اگه اقدام هام روبگم میتونی بگی بدبوده یااینکه چقدربدبوده لوبیاکه اصلاراضی نبود

همبکنه بگه چنددرصدشانس پسرهست وتاریخ لقاح روبهم بگه میخام بدونم مامان روشاخیلی شرایط بدی دارم اگه دخ ...

تو به لوبیا درخواست دوستی بده. منم پیام میدم بهش مشکلتو میگم اگه ببینه حتما جواب میده‌ 

همبکنه بگه چنددرصدشانس پسرهست وتاریخ لقاح روبهم بگه میخام بدونم مامان روشاخیلی شرایط بدی دارم اگه دخ ...

ولی یه چیزی رو خواهرانه بهت میگم عزیزم. تو اگه جنسیت برات انقدر مهمه باید بری آی وی اف کنی. ببین تو تاپیک لوبیا به فاطمه گفت ۸۵ درصد شانس پسر داری اما بچه ش دختر شد. حالا فرض کن واسه تو هم همینجور باشه، مثلا اقدام هاتو عالی رفتی و الان ۸۵ درصد شانس پسر داری، اما دختر میشه. اون وقت چکار میکنی واقعا؟؟؟؟؟ 

تو به لوبیا درخواست دوستی بده. منم پیام میدم بهش مشکلتو میگم اگه ببینه حتما جواب میده‌ 

ممنون نمیخادبه لوبیابگی خودم درخاست دادم اگه قبول کردبهش میگم خیلی ازت ممنونم گلم

ممنون نمیخادبه لوبیابگی خودم درخاست دادم اگه قبول کردبهش میگم خیلی ازت ممنونم گلم

باشه عزیزم. هرجور راحتی.  میگم بچه چندمته که انقدر مهمه؟؟؟

بچه چهارم البته سومی دخترشدوسقط شدالان دوتادختردارم ولین میشه سومی اگه به دنیابیاد

نمیتونی هزینه کنی واسه آی وی اف؟؟؟ من جات باشم حتما آی وی اف میکنم. نتیجه تعین جنسیت آی وی اف قطعیه. 

ببین الان چند هفته هستی؟ این اگه دختر باشه سقط میکنی؟

اگه تصمیمت اینه برو آزمایش تعین جنسیت که تو ۹ هفته هست بده. حداقل تا دو ماهگیش بفهمی دختره یا پسر که اگر خواستی سقط کنی خیلی کوچیک باشه. 

ببین الان چند هفته هستی؟ این اگه دختر باشه سقط میکنی؟

اگه تصمیمت اینه برو آزمایش تعین جنسیت که تو ۹ هفته هست بده. حداقل تا دو ماهگیش بفهمی دختره یا پسر که اگر خواستی سقط کنی خیلی کوچیک باشه.