دقیقا خونریزیم دوهفته رفت ۸ هفته بودم ولی جنین ۵ هفتش بود
فکر میکنم از ۲۵ آذر به بعد پری بشی. حالا با اینکه سقط در هر صورت چیز بدیه ولی بازم خوش به حالتون که دو هفته خونریزی داشتی و تمام شده. منکه کاملا تو بلاتکلیفی موندم!!!! ☹
۱۵فروردین امسال بود ک فهمیدم باردارم ولی با بتای کم۳۸..البته لکه بینی داشتم گفتم چیز زیاد مهمی نیس..ولی تافرداش نرسید ک درد خیلبی زیاد با خونریزی تقریبا شبیه پریود داشتم..دکتر نوبت گرفتم ک باازمایش و اینافهمیدیم خارج رحمی و باید سقط بشه..رفتم سونو دکترش گفت چیزی نمیبینم اون دکتر هم گف خودش افتاده دیگه برو پیش منم نیا..خلاصه دو سه هفته گذشت دیدم بازم خونریزیم بدتر ک شده بهترنشده البته لکه بینی بود تا یه ذره فعالیت میکردم خونریزی میشد..منم شک کردم رفتم پیش یه دکتردیگه ک فهمیدم تو لوله هام مونده داره رشد میکنه بتام شده بود۱۲۰..اونم بهم امپول زد تاسقط بشه بعد بهم قرص تری فابه داد گف بخور تا خونریزیت منظم بشه تا دوماهم حامله نشو
سلام گلم من عضوتاپیک لوبیاهستم این چندوقته لوبیاسرش شلوعه نخاستم مزاحمش بشم برای همین ازشماسوال میکنم میگم من این ماه اقدامی بودم اماوسطای اقدام یه مشکلی پیش اومدونشدادامه بدیم اقدام هارویعنی دوتااقدام مهم روازدست دادیم برای همین دوتاال دی روزتخمک گذاری ودوتای دبگه فردای تخمک گذاری صبحش خوردم وتاطهرفردای تخمکگذاری هم یک بسته اورزانسی خوردم امروزموعدم هست یعنی ماه پیش این موقع پری شدم البته پری هام خیلی عقب میفته دوباره که تست زدم ومنفی بودامابازم میترسم امروزم که موعدم بودبی بی زدم منفی بودبنطرت امکان بارداری هست ؟خیلی میترسم بنظرت کی پری میشم؟روزدوشنبه دقیقامیشه دوهفته ازتخمک گداریم گدشته خیلی نگران بودم گفت ازت سوال بپرسم ممنونم ازت
سلام گلم من عضوتاپیک لوبیاهستم این چندوقته لوبیاسرش شلوعه نخاستم مزاحمش بشم برای همین ازشماسوال میکن ...
سلام عزیزم
ببین قرص اورژانسی خودش به تنهایی سیکل رو بهم میریزه. شما ۴ تا ال دی خوردی و ۲تا اورژانسی، قطعا سیکلت بهم میریزه. ممکنه حتی تا ۱۰ روز دیرتر هم پریود بشی. البته احتمال بارداری کمه، ولی خب غیرممکن نیست! الان دیگه فقط باید صبر کنی ببینی کی پری میشی.