2777
2789
فکر نمیکنم اینجوری باشه. تا چند روز بعد از سقط  خونریزی داشتی؟ باید از آخرین روز خونریزیت حدود ...

دقیقا خونریزیم دوهفته رفت

۸ هفته بودم

ولی جنین ۵ هفتش بود

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
دقیقا خونریزیم دوهفته رفت ۸ هفته بودم ولی جنین ۵ هفتش بود

فکر میکنم ‌از ۲۵ آذر به بعد پری بشی. حالا با اینکه سقط در هر صورت چیز بدیه ولی بازم خوش به حالتون که دو هفته خونریزی داشتی و تمام شده. منکه کاملا تو بلاتکلیفی موندم!!!! ☹

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تجربمو میگم!!

۱۵فروردین امسال بود ک فهمیدم باردارم ولی با بتای کم۳۸..البته لکه بینی داشتم گفتم چیز زیاد مهمی نیس..ولی تافرداش نرسید ک درد خیلبی زیاد با خونریزی تقریبا شبیه پریود داشتم..دکتر نوبت گرفتم ک باازمایش و اینافهمیدیم خارج رحمی و باید سقط بشه..رفتم سونو دکترش گفت چیزی نمیبینم اون دکتر هم گف خودش افتاده دیگه برو پیش منم نیا..خلاصه دو سه هفته گذشت دیدم بازم خونریزیم بدتر ک شده بهترنشده البته لکه بینی بود تا یه ذره فعالیت میکردم خونریزی میشد..منم شک کردم رفتم پیش یه دکتردیگه ک فهمیدم تو لوله هام مونده داره رشد میکنه بتام شده بود۱۲۰..اونم بهم امپول زد تاسقط بشه بعد بهم قرص تری فابه داد گف بخور تا خونریزیت منظم بشه تا دوماهم حامله نشو

خیلی زیاد شد  

خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
منم تجربمو میگم!! ۱۵فروردین امسال بود ک فهمیدم باردارم ولی با بتای کم۳۸..البته لکه بینی داشتم گفتم ...

ممنون که تعریف کردی. این قرصی که گفتی برای قطع خونریزی بود؟؟؟  بعد از دو ماه اقدام کردی دوباره؟ 

ممنون که تعریف کردی. این قرصی که گفتی برای قطع خونریزی بود؟؟؟  بعد از دو ماه اقدام کردی دوباره؟ ...

اره میتونسم اقدام کنم..دکتر گفت بعد دو دوره دوباره باردار میتونی بشی..ولی شرایطشو نداشتم

خدایا بابت همه چی شکرت.خدایا شکرت ک منم مامان شدم🥲 باورم نمیشه😍😍😍
مباركه عزيزم😍😍 چن ماه بعد سقطت باردار شدي؟!

ممنونم تقریبا ۲ ماه بعد

ابان سقط کردم دی باردارشدم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

سلام گلم من عضوتاپیک لوبیاهستم این چندوقته لوبیاسرش شلوعه نخاستم مزاحمش بشم برای همین ازشماسوال میکنم میگم من این ماه اقدامی بودم اماوسطای اقدام یه مشکلی پیش اومدونشدادامه بدیم اقدام هارویعنی دوتااقدام مهم روازدست دادیم برای همین دوتاال دی روزتخمک گذاری ودوتای دبگه فردای تخمک گذاری صبحش خوردم وتاطهرفردای تخمکگذاری هم یک بسته اورزانسی خوردم امروزموعدم هست یعنی ماه پیش این موقع پری شدم البته پری هام خیلی عقب میفته دوباره که تست زدم ومنفی بودامابازم میترسم امروزم که موعدم بودبی بی زدم منفی بودبنطرت امکان بارداری هست ؟خیلی میترسم بنظرت کی پری میشم؟روزدوشنبه دقیقامیشه دوهفته ازتخمک گداریم گدشته خیلی نگران بودم گفت ازت سوال بپرسم ممنونم ازت

سلام گلم من عضوتاپیک لوبیاهستم این چندوقته لوبیاسرش شلوعه نخاستم مزاحمش بشم برای همین ازشماسوال میکن ...

سلام عزیزم

‌ببین قرص اورژانسی خودش به تنهایی سیکل رو بهم میریزه. شما ۴ تا ال دی خوردی و ۲تا اورژانسی، قطعا سیکلت بهم میریزه. ممکنه حتی تا ۱۰ روز دیرتر هم پریود بشی. البته احتمال بارداری کمه، ولی خب غیرممکن نیست! الان دیگه فقط باید صبر کنی ببینی کی پری میشی. 

سلام عزیزم ‌ببین قرص اورژانسی خودش به تنهایی سیکل رو بهم میریزه. شما ۴ تا ال دی خوردی و ۲تا اورژانس ...

سلام میگم مامان روشاحواب ازاومدمتاسفانه باردارم چیکارکنم چه خاکی بسربریزم منکه چخارتاال دی ودوتااورزانسی خورده بودم خیلی حالم بده دوتادختردارم چراالکی الکی باردارشدم کمکم کن دلم میخادخودم روبکشم خیلی بی عقلی کردم دوهفته است تپش قلب دارم چیکارکنم

سلام میگم مامان روشاحواب ازاومدمتاسفانه باردارم چیکارکنم چه خاکی بسربریزم منکه چخارتاال دی ودوتااورز ...

وااااای... چرا ناراحتی خب. مبارکت باشه عزیزم. وقتی با اون همه قرصی که خوردی باردار شدی یعنی کار خداست. مطمئن باش بهترین اتفاقه. الان مشکلت چیه؟؟؟؟