2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی چه مارکی خوبه؟

570 بازدید | 14 پست

از چه مارکی استفاده کردین؟راضی هستین؟

ممنون میشم جواب بدین

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاپ قاعدگی چیه

یه وسیله ی سیلیکونیه که داخل رحم قرار میگیره و تو دوران قائدگی ازش استفاده میشه به جای نوار بهداشتی...

ترشحات توش جمع میشه و خالیش میکنی هر ۱۲ ساعت

من خیلی درباره ش شنیدم و الان میخام بخرم ولی نمیدونم چه مارکی بهتره

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
یه وسیله ی سیلیکونیه که داخل رحم قرار میگیره و تو دوران قائدگی ازش استفاده میشه به جای نوار بهداشتی. ...

ولی هر ۱۲ ساعت یبار نه،،،بیشتر از ۱۲ ساعت نباید بمونه تو بدن،،،روزای اول پریودی خونریزی بیشتری ۲_۳ ساعت یبار خالی میکنم من معمولا و بقیه روزها هم ۴_۵ ساعت یبار

ولی هر ۱۲ ساعت یبار نه،،،بیشتر از ۱۲ ساعت نباید بمونه تو بدن،،،روزای اول پریودی خونریزی بیشتری ۲_۳ س ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی

ممنونم عزیزم که جواب دادی

خواهش میکنم و بهت پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر تهیه کنی چون وقتی استفاده کردی زندگیت به دو قسمت زندگی قبل کاپ و زندگی بعد کاپ تقسیم میشه😂😂😂😂واقعا میتونی راحت خوابیدن شب تو دوران پریودی رو تجربه کنی ،😂😂

خواهش میکنم و بهت پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر تهیه کنی چون وقتی استفاده کردی زندگیت به دو قسمت زندگی ق ...

حتما 

چ خوووب

حتما  چ خوووب

آره من تو زندگیم دوتا وسیله خیلییی راحتم کرده یکی کاپ قاعدگی که به همه هم توصیه میکنم و یکی هم سشوار چرخشی😂😂 الان قیمت کاپ چقدر شده؟من اونموقع ۳۲۰ گرفتم،،و تو انتخاب سایز کاپ هم خیلی دقت کن 

آره من تو زندگیم دوتا وسیله خیلییی راحتم کرده یکی کاپ قاعدگی که به همه هم توصیه میکنم و یکی هم سشوار ...

حدود ۴۰۰

البته مارک های مختلف فرق داره

ارزونتر هم هست

آره من تو زندگیم دوتا وسیله خیلییی راحتم کرده یکی کاپ قاعدگی که به همه هم توصیه میکنم و یکی هم سشوار ...

سلام عزیزم

من بالاخره کاپ خریدم و الان دو سه روزی میشه که دارم ازش استفاده میکنم

از شر بوی بد و عرق سوز شدن راحت شدم ولی هنوز درگیر هستم برای درست قرار دادن کاپ

فقط روز اول نشت داشت و الان بهتر شده ،خواستم ببینم برای شما هم اوایل همینطور بود؟؟اگه قلق خاص یا نکته یا تجربه ای  دارین بهم‌بگین ممنون میشم چون من اینستا ندارم برم پیجشون

سلام عزیزم من بالاخره کاپ خریدم و الان دو سه روزی میشه که دارم ازش استفاده میکنم از شر بوی بد و عر ...

سلام میشه بگین چه مارکی خریدین

خدایا خودت انتظارمو به پایان برسون خانوما میشه برای مامان شدنم دعا کنین
سلام میشه بگین چه مارکی خریدین

سلام عزیزم

من لیوا خریدم

ولی دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم،چون ساکن قشم هستم و اینجا هوا رطوبت بالایی داره و اب لوله کشی هم کمی الودگی داره،دو بار بعد از قاعدگی و استفاده از کاپ دچار عفونت شدید شدم و دکتر گفت امکان داره به خاطر این کاپ باشه دیگه ازش استفاده نمیکنم

عزیزم شما ک تجربه استفاده از کاپ رو دارین،من قصد خرید دارم اما سایز و مارک مناسبو نمیدونم،میشه راهنماییم کنین