2777
2789
عنوان

مراسم نامزدی

225 بازدید | 15 پست

بچه ها میخوان برای نامزدی بیان

اول گفتن نشون میاریم

رسم ما اینه که یه نشون برا دختر میارن و تموم

الان خانواده پسر گفتن یه انگشتر و لباس برا عروس میارن، عروس هم انگشتر و کت و شلوار بگیره

(موقع عروسی کت و شلوار هم باید خرید)

باید همینطور باشه؟ 

خدا رو چه دیدی

ما رسممونه انگشتر لباس  اینا با برگه ازمایش نبات میان خونه عروس و هزینه مراسم با پدر عروس

واسه عقد  حلقه میخرن کت شلوار کسی دوست نداشت کت شلوار برا عروسی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رسمی دارید از قوم هستید حتما دور اطرافیان تون میدونن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شما هیچی نباید بگیرین اونا باید انگشتر نشون و پارچه چادری و مجلسی و کیف و کفش و..با گل و کیک بیارن

شما هم واسه عقد حلقه ازدواج داماد رو بخری و واسه عروسی کت و شلوارش

من برای نامزدم انگشتر با کت و شلوار وسایل بهداشتی غیره همه رو خریدم

خوب این واسه عقد و عروسیه . همه میخرن. برای نامزدی هم خریدی برای عروسی هم خریدی

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
من برای نامزدم انگشتر با کت و شلوار وسایل بهداشتی غیره همه رو خریدم

خب ما هم خرید میکنیم، اما قبل از عروسی، یعنی برای خرید عروسی اینجوری میخریم، شما برا نامزدی خریدید برای عروسی هم مدا ؟ 

خدا رو چه دیدی

خب ما هم خرید میکنیم، اما قبل از عروسی، یعنی برای خرید عروسی اینجوری میخریم، شما برا نامزدی خریدید ب ...

اره خریدم واسه عروسیمم هم میخرم هم واسم میخره اگه کت و شلوار بخرم اونم بایدبرام کت و شلوار بگیر. جدا از مانتو و شلوارم ولی خیلیا اینکارا نمیکنن