2777
2789
عنوان

بیاین انگیزہ بدین بھم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 60 پست
انسانی کنکور میدم دیپلمم تجربی

برات سخت نیست?

و اینکه مشاورم داری یا خودت میخونی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
تو نمیتونی قبول نمیشی بی عرضه ای و... اینم انگیزه 😐

😑😑😑😑😑😑

مرسی بازم 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کن به خوندن و وقتی داری درس میخونی کاری نداشته باش چی میشه چند میشم 

اصلا به درک سیاه

اصلا فدای سرت

روح بذار جون بذار مایه بذار بقیشو بسپر دست خدا

سعی کن کاری کنی خمیازه بالشتتو بشنوی اما سرتو بازم روش نذاری

خداوند رحمان رحیمه حکیمه هیچ وقت نمیاد ارزوی یه چیزیو تو دلت بذاره تو دلت و وجودت و توانایی رسیدن بهش رو بهت نده

تلاشتو بکن توکل کن به خدا هرچی به صلاحته

تو خط باش تو مسیر باش

تو از بچه های امام زمانی(عج) باید باشی تو از سربازای امام زمانی (عج)باید باشی تو خط باقی بمون

امروز تغییر کن اگه امروز جوری داری زندگی میکنی معتقدی فردای لعنتی قراره درست بشی وعوض شی به هیچ جا نمیرسی

خودتو وقف کار کن بقیشو بسپر خدا

بپذیر تقصیراتو وگردن بقیه ننداز

تغییر کن تغییررررررر

ارزو نکن هدف داشته باش هدف یعنی(ه:هرچی/ د:داری/ف:فداشکنی)

خودتو پیدا کن نپیچون تمام تمرکز و توجهتو بذار روی کار

نه اینکه اب تو دلت تکون نخوره اذیتم نشی راحت بخونی قبولم بشی و به همه کاراتم برسی دنبال جوابم باشی

رشته های خوبه ما هنوز اونقدر بی ارزش نیس الکی بشه قبول شد

کلیشه ای نباش تو خیالات نباش واقعیتو ببین خودتو ببین

یه هدف معنویم انتخاب کن یه هدفکه اگه از مسیرت دور شدی بهت تلنر بزنه بگه برگرد

توکل کن به خدا وبسپرش خودش

بخدا قسم منم نمیدونم چی میشه مردم چی میگن اصلا میشه یا نه

شرایط چی میشه و..... اما دلمو میسپرم خودش و میرم

اون عشق منه کار منه 

هیچ کس نمیدونه قلب من با رسیدن به اون اروم میگیره

بهتره توی مسیر هدفات باشی و بهت طعنه بزنن تا اینکه از هدفت دور شی تا بری تو مسیری که اونا بهت طعنه وکنایه نزنن تا دوست داشته باشن

امروز رو دوباره نخواهی داشت 

تو ممکنه از یه خانواده ثروتمند نباشی اما میتونی کاری کنی که بچت از یه خانواده ثرومند باشه  

عزیزم یکم استراحت به مغزت و چشات بده زیاد به خودت فشار نیار بعدا زده میشی 

چشممم❤

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
برات سخت نیست? و اینکه مشاورم داری یا خودت میخونی

خودم میخونم کل تابستون راجع بہ این مسائل تحقیق کردم الان خودم یہ پا مشاورم😂

ولی خب بالا پایین دارہ دیگہ

خودم میخونم کل تابستون راجع بہ این مسائل تحقیق کردم الان خودم یہ پا مشاورم😂 ولی خب بالا پایین دارہ ...

چجوری تحقیق کردی من حس میکنم مشاور لازممه بعد میگم ن نمیخواد

راستی شغلت چیه اگه دوست داری بگو عزیزم

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
شروع کن به خوندن و وقتی داری درس میخونی کاری نداشته باش چی میشه چند میشم  اصلا به درک سیاه اص ...

وااااای ببین اینو اسکرین گرفتم کہ ھر بار ناامید و خستہ شدم بخونم

خیلی ممنون مھربون 

امیدوارم بترکووونیم

چجوری تحقیق کردی من حس میکنم مشاور لازممه بعد میگم ن نمیخواد راستی شغلت چیه اگه دوست داری بگو عزیزم

کل پیجای کنکوریو اونایی کہ خوبن تمام پستاشونو خوندم و مو  ب مو یادداشت برداری کردم یکم طول میکشہ اما روش مطالعہ ھر درس و اینکہ چیرو کِی بخونی و طریقہ ی برنامہ ریزیو یاد بگیری و دستت بیاد دیگہ تمومہ

شروع کن به خوندن و وقتی داری درس میخونی کاری نداشته باش چی میشه چند میشم  اصلا به درک سیاه اص ...

بهت بگم دوستت دارم بده؟....خیلی احتیاج داشتم به همچین حرفایی..مخصوصا اون قسمت امام زمانش❤

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را♥️