2777
2789
عنوان

بیاین انگیزہ بدین بھم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف نهایت چیه میخوای چی قبول بشی؟؟

روان خوارزمی 

عشقمہ عشقققققق 

اما خب بقیہ میگن برو تربیت معلم 

اما۔خب روان شناسی یہ چیز دیگس 

شما چیہ ھدفت؟

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
من رشته ام تجربیه....کنکور سوممه...برام دعا کنید

ایشالاااا کہ ایندفعہ میترکوووونی 

فقط ادامہ بدہ 

بہ حرف ھیچ کسم گوش ندہ

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

اولین تابلویی که میکشی مزخرفه اما به پنجاهمین اثرت نمیرسی اگه اولیو شروع نکنی

محض رضای خدا انجامش بده

اینو بدون اگه به رویات نرسی خیلیارو در رسیدن به رویاهاشون فلج کردی

تو فقط خودت نیستی تو مسول زندگی ایندتی

با کسایی بگرد که میخان بکشنت بالا

به کسایی گوش کن که هدفشونو میخوان عاشقانه درمسیر رسیدن بهشن  یا بدستش اوردن

میخوام قسمت بدم قسمی که هیچوقت فراموش نکنی

قسمت میدم به خدا

قسم به اونی که خلقت کرد

به احترام خداوند با هدف زندگی کن

ایول منم انگیزه گرفتم🤩🤩🤩

شما آزمون وکالت داری؟

ایشالاااا کہ ایندفعہ میترکوووونی  فقط ادامہ بدہ  بہ حرف ھیچ کسم گوش ندہ

من فقط باید به حرفای ذهنم گوش ندم...ذهنم همش میره تو اینده ......همش به برنده شدن فکر میکردم پارسال ولی هیچ تلاشی براش نکردم...اما امسال دیگه فرق میکنه

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را♥️
اولین تابلویی که میکشی مزخرفه اما به پنجاهمین اثرت نمیرسی اگه اولیو شروع نکنی محض رضای خدا انجامش ب ...

وااای دختر تو فرشتہ ای چیزی ھستی؟

من یدونہ مثل تو توی زندگیم داشتم الان غمی نداشتم ک 

روان خوارزمی  عشقمہ عشقققققق  اما خب بقیہ میگن برو تربیت معلم  اما۔خب روان شناسی ی ...

وقتی میکی عشقته مطمعن باش براش هرکاری میکنی که بهش برسی مطمعنم میرسییی💪💪😍🥰

من دارم واسه ازمون وکالت و ارشد میخونم عزیزم.

Lawyer⚖❤
انسانی کنکور میدم دیپلمم تجربی

چرا خب بابا... انسانیا هم دارن میان تجربی حالا تو از تجربی اومدی انسانی؟!🙄

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
من فقط باید به حرفای ذهنم گوش ندم...ذهنم همش میره تو اینده ......همش به برنده شدن فکر میکردم پارسال ...

منم ھمہ میگن نمیشہ 

میگن سختہ 

خیلی چیزا میگن میگن چرا اومدی انسانی 

میگن سنت دارہ میرہ بالا اما واسم مھم نی چی میگن 

چرا خب بابا... انسانیا هم دارن میان تجربی حالا تو از تجربی اومدی انسانی؟!🙄

اینم یکی از حرفاییہ کہ ھمہ بھم میگن 

اما خب از نظرم این یہ تصمیم فوق العادس