2777
2789

باردارم هشت هفتمه 😔

دوتادختر دارم اونشب بحث کلم قرمزو جنسیت بود حالا دیدم دیشب برام خریده کلم منم تست زدم بنفش شد یعنی دختر وای اونقد ناراحت بود زود خوابید حالا انگارصد در صده.

الان زنگ زد از سر کار نمیدونم بحث کادو ایناشد گفتم ایندفعه اومدی دیدم زایمان کردم برام هم گل بخرهم شیرینی داشتیم شوخی میکردیم میخندیدیم یهو برداشت گفت خیلی خوش چسی گلم میخوای😔

من گفتم مگه دست منه جنسیت گفت بله پس دست کیه 😭😭😭😭چنان بغضی گرفت منو ولی به روی خودم نیاوردم اصلا داغون شدم ازحرفش خیلی بد باطعنه گفت😭😭😭😭😭

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

مقاله پیدا کن ک جنسیت دست مرده براش بفرس تا تو اون مغز پوکش بره ب تو ربطی نداره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

شوهرتون چقد بیسواده 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااي😕😕😕😕 البته هزارمين باره اين حرفارو ميشنوم اينجا..بلاخره جامعه ايرانه... متاسفم..

واه واه حالاربطش به به ایران حالا سیاسیش کن چه ربطی داره خیلی مردای ایرانی عاشق دخترن

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍