2777
2789

نوزادم ۱۲ روزش هست و وقتی یک هفته بود زردیش ۱۸ بود،دستگاه اوردیم خونه و ۲ ساعت توی دستگاه و ۲ ساعت بیرون بود،در کنارش دکتر گفت توی ۲۴ ساعت یک استکان عرق کاسنی و با ۱۵ قطره بیلی ناستر کم‌کم بهش بده..بعد از ۴ روز بردیم دکتر همون ۱۸ بود..الان گفت دائم توی دستگاه بذارش و به اون داروش نصف قرص فنوباربیتال اضافه کن و علاوه بر این ۴۸ ساعت شیر خودتو نده و شیر خشک بهش بده..

خیلی نگرانم برای دخترم..اگه تجربه هاتون رو بگین ممنونتون میشم

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه من هیچی نده بهش 

یا دستگاه اجاره کن بیار خونه 

اگه زیر ۱۰ تا ۴۰ روزگی خوب میشه 

من هرکاری کردم اب جعفری و هزارتا اینجوری هییچی نشدد 

فقط شیرتو زیاد بده 

من حتی شیر خشکم دادم ولی بعد ۴۰ روزگی خودش رف

همینجوری یهویی صلوات😁

شیر خودتو تند تند بده فقط

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

عزیزم اصلا نگران نباش زردی دخترمنم بالا بود بهش ترنجبین بده وقطره بیلی ناستر و تند تند شیربده تا دفع زیاد داشته باشه من خودم عرق کاسنی خیلی خوردم وبه بچم شیر دادم دوروزه اومد پایین اصلاااااا بدنشو گرم نگه ندار

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
کاش از اول بهش شیرخشک هم میدادی فقط باید تند تند شیر بخوره ادرار کنه من اینطور شنیدم منم میترسم بجم ...

اول که دنیا اومد  شیر خشک بده بهش 

چون هرچی شیرشون زیاد باشه بچه زردی نمیگیره 

منم اشتباه کردم از اول ندادم از ۱۰ روزگی دادم که موثر نبود 

همینجوری یهویی صلوات😁