2777
2789
عنوان

دھہ ۳۰ یااا😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهه عاشقیی😪 پسر دوست مامانم بد نیست  تو چی؟

یکی از پسرای دانشگاه. رشتش متل خودم تربیت بدنیه. خیلی مهربونه. اصلا حرف زدنش خاصه 😔😔

ولی خب اون زیاد گیام نمیده. من پیام میدم که کلاس شروع شد بفرمایین سرکلاس🤕

کاربریم دونفره اس  
وایی بهش برسی خوشبخت بشی همونی ک من دوسش دارم ارومه اروم🥺🥺🥺🥺

آره خیلی آرومه 😔😔😔عاشقی خیلی درد بدیه 😭

بنطرت عاشقمه؟ آخه من بروز ندادم تا الان اونم هیچ حرفی نزده؟ توچی میدونه دوستش داری؟ 

کاربریم دونفره اس  
آره خیلی آرومه 😔😔😔عاشقی خیلی درد بدیه 😭 بنطرت عاشقمه؟ آخه من بروز ندادم تا الان اونم هیچ حرفی ن ...

وایی ن من اصلا نمیدونه دوسش دارم🥺🥺🥺

ولی وقتی بهش برسی خیلی خوبه ۰💞

ب نظرم عاشقت میشع

وایی ن من اصلا نمیدونه دوسش دارم🥺🥺🥺 ولی وقتی بهش برسی خیلی خوبه ۰💞 ب نظرم عاشقت میشع

حس ششم داری؟ تروخدا اگه داری بگو من خیلی اعتقاد دارم. 

بعد اگه عاشقم میشه به ازدواج ختم میشه. بروز میده احساساتشو😥😥ممنون

کاربریم دونفره اس  
ب چی اعتقاد داری؟ گسی بهت درس گفته؟

آره بهش اعتقاد دارم که بچه های اینجا حسشون درست میگه. حتی بهم گفتن قبول میشی امسال تربیت بدنی قبول شدم. حالا ام برای عاشقی بهم گفتن متل تو عاشقم میشه😃😃

کاربریم دونفره اس  
😂😂بزن بریم

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🕺

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
آره بهش اعتقاد دارم که بچه های اینجا حسشون درست میگه. حتی بهم گفتن قبول میشی امسال تربیت بدنی قبول ش ...

میشہ بگی کی بودہ؟ک منم بپرسم؟مرسی

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚