2777
2789
عنوان

دھہ ۳۰ یااا😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصا بخورہ سرت ننہ یہ شوھر جون کنین من بدون عصا ۳۰ کیلومترو تو ۴۰ دیقہ طی میکنم

😂😂😂😂😂ماشاالله داری ننه 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
😂😂😂😂😂ماشاالله داری ننه 

عاقبت بخیر شی مادر 

پیدا میکنی؟

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
عاقبت بخیر شی مادر  پیدا میکنی؟

😂😂😂😂قربونت 

حالا تو دنبال چی هستی اخه اصن همون پدرشوهره دوستمون چطوره بریم دزدی واست بیاریمش 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
ننه جان من قلبم جوونه مطالبو دقیق بخون🤕😂😂 چون ده سالمه پس بچم 😅

شما ک قلبت همین روزا از کار میفته فقط با زبونت زنده ای 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شوخی میکنم گلم هزاران سال خوب و سرحال و سالم و خوشبخت ترین آدم روی کره زمین باشی گلم🥰💕😍🤭

شما ک قلبت همین روزا از کار میفته فقط با زبونت زنده ای  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

خواهش میکنم عزیزم. آره ننه من بعد شما میمیرم 😂😂

شوخی# 😅😅😅فدات عزیزم مرسی

کاربریم دونفره اس  
😂😂😂😂قربونت  حالا تو دنبال چی هستی اخه اصن همون پدرشوهره دوستمون چطوره بریم دزدی واست بیاری ...

نہ مادر من مال حروم نمیخورم اون مال مردمہ🤣🤣

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
نہ مادر من مال حروم نمیخورم اون مال مردمہ🤣🤣

😂😂😂راهکار دیگه ای داری؟

😂😂😂راهکار دیگه ای داری؟

از خانہ سالمندان شروع کنیمم؟

از خانہ سالمندان شروع کنیمم؟

😂😂بزن بریم