2777
2789
عنوان

از گروه چند ساله اومدم بیرون 🙁

192 بازدید | 14 پست

دیگه مثل قبل نبودن من فکر میکردم دوستیمون محکم تر باشه اما جدیدا تا یه چیزی میگفتیم بهشون برمیخورد حالا نه من دیگرانم جدیدا حرفاشون بوی پزمیداد تا میگفتی شوهرم فلان اخلاق خوب رو دارن میگفتن اوف شوهر من که برام میمیره اون یکی میگفت شوهرم از کنار من جم نمیخوره انگار با چند تا بچه مدرسه ای دوست بودمدیگه از حرف زدن میترسیدم انگار تنهایی خیلی بهتره دلم دوستی های بچگیم رو میخواد یا راهنمایی چقدر دوستی هامون ساده و بی آلایش بود قدر نمی دونستم الان دوستی ها کمرنگ شده فقط اسمش دوستیه

خالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من هرچی خوردم از دوست بوده نرو سمت کسی و نزار کسیم بیاد

من بخدا چون دیگه مثل خواهرم بودن ازشون ناراحت نمیشدم ولی اونا بهم نشون دادن همدیگر رو حتی دوستم نمی بینن چه برسه خواهر 

خالی
من بخدا چون دیگه مثل خواهرم بودن ازشون ناراحت نمیشدم ولی اونا بهم نشون دادن همدیگر رو حتی دوستم نمی ...

از دوستی واقعی چیزی در نمیاد چ برسه گروه من خودم نامزدم ولی بنظرم بهترین دویت ادم شوهرشه

میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
دیگه نمی تونستم تحمل کنم سخت بود

چند ساعت مونده فقط؛ امتحان صبر می کردی😁😁😁

ناراحتی نداره.من دقبقا میفهمم چی میگی

اوایل گروه منم خبلی خوب بود میرفتم احساس سبکی میکردم وقتی با هم بودیم

چند سال ک گذشت همه زیر و بم زندگیا اومد دست همدیگه..بعد احساس کردم حسادت و پز و اینا موج میزنه

سز یه قضیه سیاسی یهو اختلاف نظر داشتیم و مسبب خیر شد اون جریان

فقط با کی ارتباط ندارم ولی کلا راحت شدم از گروه بازی

از دوستی واقعی چیزی در نمیاد چ برسه گروه من خودم نامزدم ولی بنظرم بهترین دویت ادم شوهرشه

اره دقیقا خداراشکر نجات پیدا کردم هر سری میخواستم حرفی برنم تپش قلب میگرفتم ناراحت نشن یه وقت الان دیگه میخوام با شوهر و پسرم خوش بگذرونم

خالی
چند ساعت مونده فقط؛ امتحان صبر می کردی😁😁😁 ناراحتی نداره.من دقبقا میفهمم چی میگی اوایل گروه م ...

اره دقیقا زیر و بم زندگی همو که فهمیدن طعنه ها و پزا شروع شد همین چند روز پیش هم توش دو نفر باهم دعوا شد سره یه چیز الکی میخوام تا حرفی نزدم که دعوابشه با خاطره خوش برم

خالی