2777
2789

من فقط دوست پسرم بود سه سال باهام بود اونم پانزده سال پیش خانوادمم فهمیدن و کلی دعوام کردن و مادرم خیلی ناراحتی کشید چون دوست پسر به دید ادم های قدیم یعنی ی چیز فوق العاده بد و بدبختی‌....

و الان خودمم ازدواج کردم تو اینستا پسره رو پیدا کردم زنش و دیدم و بچشو همش یاد اون گذشته خوشی ها تفریح ها با اینکه انچنان اتفاقات زیادیم نبود فراموش نمیتونم کنم و خیلی دوست دارم فقط یه بار ببینمش و باهاش صحبت کنم ب یاد قدیم اونم توی تصوراتم ن حضوری اصلا و عمرا چون اصلا کار درستی نیست و نخواهد بود

حالا تو فکر این افنادم چ جوری اون هایی ک عقد داشتن عروسی داشتن رفتن دنبال انگشتر و جهیزیه وفلان و غیره میتونن همو ول کنن و فراموش؟؟؟؟حتی اگه برن با یکی دیگه حس میکنم همش مقایسه میکنن و به اون قبلی فکر میکنن و شاید مثل من تو اینستا پیگیریش کنن....

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم 

من هم نامزدم مطلقه است خوب آدم چرا باید فراموش کنه خوب یه بره از زندگی بوده شبیه اینه شما کودکی یا نوجونی و فراموش کنی

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

خودت میگی خاطره خوب داشتی خوب این با اذیت شدن متفاوته تو وقتی از کسی فقط آزار ببینی معلومه راحت فراموشش میکنی دوستی هم ب خاطر همینه ک گل و بلبله وگرنه اگ با همون دوستت ازدواج کنی میبینی انقدرام بی عیب و رویایی نیست ، خلاصه بیخیال شو و حتی فکرشم از سرت بیرون کن چون‌ خودش ی جور خیانته 

چیه ؟😐 یادش رفته دیگه  بعد اینکه دوباره ازدواج کنن کلا یادشون میره

پس چرا من ازدواج کردم و فراموش نکردم

خودت میگی خاطره خوب داشتی خوب این با اذیت شدن متفاوته تو وقتی از کسی فقط آزار ببینی معلومه راحت فرام ...

ن بدیش این بود ک فهمیدم تو فکر ازدواجه و میخواهد ازدواج کنه من تو عالم بچگی گفتم بیا با من ازدواج کن مگه چیم کمه چی میخواهی ک من ندارم گفت من عمرا با دوست دخترم ازدواج کنم

چون شما احتمالا با خاطره ای خوب از هم جدا شدید

اما کسایی که طلاق میگیرن اکثرا با نفرت از هم جدا میشن و وجود این نفرت ها اینقدر زیاده که آدم خوبی ها رو هم فراموش میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چون شما احتمالا با خاطره ای خوب از هم جدا شدید اما کسایی که طلاق میگیرن اکثرا با نفرت از هم جدا میش ...

ن اصلا با گریه جدا شدم و مثل یه سنگ شد روحیه و احساساتم اینا 

ولی خاطرات خوب رو نمیتونم فراموش کنم وگرنه خیلی بد تموم کردیم