2777
2789
عنوان

تروخدا به دادم برسید🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 43 پست
ااحتمالا قدیمی هست خونه و باید خونه رو پاکسازی کنی با سرکه سیب خانگی و دود کردن برگ بوو این ک عزبزم ...

مادر بزرگم هست ولی از اونم میترسم نمیدونم چرا از چهرش میترسم هم اینکه خوابش سنگین برای همین زیاد روش حساب نمیکنم چون میگم اگ چیزی ببینم بیدارش هم. کنم جیغی بزنم بیدار نمیشه پس انگار تو این اتاق تنهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگم هست ولی از اونم میترسم نمیدونم چرا از چهرش میترسم هم اینکه خوابش سنگین برای همین زیاد روش ...

خیلی عجیبه واسم 

فردا تو خونه سوزه بقره رو با صدا پخش کن ببین واکنش مادربزرگت چیه 

چند سالته؟

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
یعنی چی واکنشش چیه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺من ۱۹

این ببین دوس داره صدای قرلن رو 

خب سنت کمه اشکال نداره همه تو این دوره ایتجوری ترس دارن 

ولی چون تو نماز خون هستی 

یه ترسی میندازن دلت ک نماز صبح میخونی بترسی 

اگه اونجا میترسی 

از فردا برو اتاق خودت بخواب 

و ب خانواده بگو میترسم همین .مجبور نباش 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
سه طبقه داریم من و مامان بزرگم طبقه اول هستیم خانوادم بالا

خب هستن دیگه. مامان بزرگت پیشته. بقیه هم که بالا هستن نترس از چی می‌ترسی. فک کردم تنها تو یه خونه بزرگ و ویلایی هستی. نهایتش یه چیزی هم بشه جیغ می‌کشی دیگه همه میان پیشت. 

خب هستن دیگه. مامان بزرگت پیشته. بقیه هم که بالا هستن نترس از چی می‌ترسی. فک کردم تنها تو یه خونه بز ...

صدام که تا بالا نمیره بعدشم مادر بزرگم خوابش سنگین هست ولی انگار نیست جیغ بزنم ک بیدار نمیشه پس فرقی نداره بود و نبودش

ببین روزی ۵۰ آیه قرآن بخون

این باعث میشه یک سپر دورت باشه که دعا و جن و شم زخم و اینا روت اثر نذاره.

ترس های بیجا و بی معنی علت سردی مغز هست، هر روز اسپند دود کن، دمنوش چایی کوهی و اسطخودوس از عطاری بخر یکبار صبح یکبارم دم غروب دم کن و با نبات بخور

اینا باعتث میشن مغز گرم بشه، هم خوابت خوب میشه ان شاالله هم حافظه ت برای درس خوندن خیلی خوب میشه

صدام که تا بالا نمیره بعدشم مادر بزرگم خوابش سنگین هست ولی انگار نیست جیغ بزنم ک بیدار نمیشه پس فرقی ...

می‌ره بابا. ما الان طبقه بالامون دعوا میکنن صداش تو خونه ماست ما هم صدامون تو خونه اوناست. صدا می‌ره خیالت راحت.