2777
2789
عنوان

چ جوری اون هایی ک طلاق گرفتن میتونن همو فراموش کنن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست
😐😐😐

منکه جداشدم دیگه هیچ حسی بهش نداشتم چون بهم خیانت کرد حتی متنفرهم ازش نشدم فقط دیگه نخواستم تو زندگیم باشه😁😁😁هنوزم ازدواج نکردم ولی کلا فراموشش کردم چون لیاقت داشتنمو نداشت👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر اول عمه من یه آدم بی عار بیغیرت معتاد بود.نه کار درست حسابی داشت نه اخلاق درست حسابی.حتی یه بار تو دعوا به عمم چاقو زد.کتکاش بماند

عمم چندین سال بعد از اون با یه آقای نامدار ازدواج کرده و یه دختر7ساله داره.ولی من میدونم هنوز دلش پیش شوهر اولشه.با وجود همه بدیاش..

تو نامزدی من ازم درمورد اخلاقای شوهرم میمرسید و از زندگی گذشتش با حسرت تعریف میکرد.آخرشم میگفت هیچی عشق اول نمیشه.

عمه ی مامانمم دوبار ازدواج کرده بود.مامانم میگه همیشه میگفت زندگی فقط با بخت اول قشنگه

شوهر اول عمه من یه آدم بی عار بیغیرت معتاد بود.نه کار درست حسابی داشت نه اخلاق درست حسابی.حتی یه بار ...

😔😔😔😔

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

ما باهم بودیم قرار بود یکماه بعدش حلقه بخریم همه چیز اماده بود عقد کنیم یکماه قبل مراسم خیانت کرد من نابود شدم ابروم رفت

تا مدتها حالم گرفته بود اما الان فکرشو میکنم یه ادم بی ارزش خیانتکار ارزش غصه خوردن و فکر کردن نداره منو بازی داد

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

الانم توی اینستا عکس خودش زنش می بینم دلم برای زنش میسوزه که فکر میکنه عجب تحفه ای تور زده ولی خیانتکاری بیش نیست

الانم توی اینستا عکس خودش زنش می بینم دلم برای زنش میسوزه که فکر میکنه عجب تحفه ای تور زده ولی خیانت ...

ادم خاین خیلی بده به نطرم همه چیز رو میشه بخشید به غیر از خیانت

ادم خاین خیلی بده به نطرم همه چیز رو میشه بخشید به غیر از خیانت

حتی ازم خداحافظی نگرفت انقدر بی ارزش و حقیر بود همینطوری چراغ خاموش رفت

با اجازه اسی لطفا برام گزارش بزنید خواهش میکنمممممم

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
حتی ازم خداحافظی نگرفت انقدر بی ارزش و حقیر بود همینطوری چراغ خاموش رفت

ان شاالله به اون کسی ک لیاقتتو داره برسی...

فراموش نکردم ولی هر روزم بهش فکر نمی‌کنم

گذشته در گذشت

۱۰ سال زنش بودم بهرحال

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔