یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میتونید از اقوام همسرتون که اونجا رستوران دارن هم سوال کنید چون اونا چند ساله اونجان بهتر میدونن . پ ...
پرسیدم خیلی راحت میگن هر چی دوس داری بیار هر جی دوست نداری نیار جدی نمیگیرن هی میگن تو ویزا داره عبد برگرد هر چی خواستی دوباره بیار ولی واقعیتش من نمیخوام رفت و آمد کنم
پرسیدم خیلی راحت میگن هر چی دوس داری بیار هر جی دوست نداری نیار جدی نمیگیرن هی میگن تو ویزا داره عبد ...
تو تاپیکای قدیمی سرچ کنی فکر کنم اون دوستان سوئدی بیان یه خانمی هم بود چند وقت قبل ایشون چند سال تو سوئد انگار پزشکی خونده بود .زیاد هستن فقط تاپیکو باز بزن چند بار تا ببینن همه تو ساعات مختلف
لوازم شخصیو البوم عکس و لباسم زیاد نبر یه چند دست که کارت رو هفته های اول راه بندازه تا بیاد جابیفتی بری خرید الانم که همه جا قرنطینه است
خوراکی رو حتما ببین اجازه داری ببری یا نه چون ممکن بهت گیر بدن
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.