2777
2789
عنوان

مهاجرت به سوئد

| مشاهده متن کامل بحث + 4906 بازدید | 91 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا نکنه تلاش میکنیم دو سال دیگه تمدیدش کنیم که بعدش اقدام کنیم واسه اقامت دائم 

بنظرم وقتی اونجا رفتین راهای مختلف رو امتحان کنید که بتونید بمونید حتی شده تحصیلی مثلا درس بخون اونجا 

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
لباس گرم که هم حجمش زیاده هم وزنش، باید پول اضافه بار بدی زیاد ورداری! پول داشته باشی اونجا بخری بهت ...

اره خیلی حجم لباسا زیاد میشه تازه دخترم میگه پتو بالشتمو باید ببریم موندم واقعا هنوز البته چمدون نبستم

شوهرم میگه پلوپز ببریم و تابه گریل نمیدونم از کی شنیده که اونجا گرونه ببرید حتما حالا نمیدونم ارزش د ...

میتونید از اقوام همسرتون که اونجا رستوران دارن هم سوال کنید چون اونا چند ساله اونجان بهتر میدونن . پلوپز که سنگینه 

بنظرم وقتی اونجا رفتین راهای مختلف رو امتحان کنید که بتونید بمونید حتی شده تحصیلی مثلا درس بخون اونج ...

اره حتما احتمالا همین فامیل شوهرم قراردادش دوسال دیگه هم تمدید کنه 

میتونید از اقوام همسرتون که اونجا رستوران دارن هم سوال کنید چون اونا چند ساله اونجان بهتر میدونن . پ ...

پرسیدم خیلی راحت میگن هر چی دوس داری بیار هر جی دوست نداری نیار جدی نمیگیرن هی میگن تو ویزا داره عبد برگرد هر چی خواستی دوباره بیار ولی واقعیتش من نمیخوام رفت و آمد کنم 

خوشابحالتان...اونجا همش سرده...وای برررف

پس خونه زندگی اینورتون چی میشه؟!وسایلاتون؟؟

اگه یکی بخواد همه اسباباشو ببره چجوری باید ببره؟!

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
پرسیدم خیلی راحت میگن هر چی دوس داری بیار هر جی دوست نداری نیار جدی نمیگیرن هی میگن تو ویزا داره عبد ...

تو تاپیکای قدیمی سرچ کنی فکر کنم اون دوستان سوئدی بیان یه خانمی هم بود چند وقت قبل ایشون چند سال تو سوئد انگار پزشکی خونده بود .‌زیاد هستن فقط تاپیکو باز بزن چند بار تا ببینن همه تو ساعات مختلف

خوشابحالتان...اونجا همش سرده...وای برررف پس خونه زندگی اینورتون چی میشه؟!وسایلاتون؟؟ اگه یکی بخ ...

همه رو فروختم فقط یخچالمو گازمو چندتا چیز دیگه مونده برف تا الان که نیومده پارسالم انگار نیومد ما گوتنبرگ میریم مثل شمال سوئد نیست که برف بیاد 

لوازم شخصیو البوم عکس و لباسم زیاد  نبر یه چند دست که کارت رو هفته های اول راه بندازه تا بیاد جابیفتی بری خرید الانم که همه جا قرنطینه است 

خوراکی رو حتما ببین اجازه داری ببری یا نه چون ممکن بهت گیر بدن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
هیچی اونجا همه چی هست.فقط چند دست لباس البته لباسای اینجاهم به درد اونجا نمیخوره.تو این کرونایی چطور ...

ما کارت اقامت دوساله گرفتیم سفارت فقط واسه کارای اقامت بازه و انجام میده