2777
2789
عنوان

مهاجرت به سوئد

| مشاهده متن کامل بحث + 4906 بازدید | 91 پست
امیدوارم هر چی خیر هست پیش بیاد . حتما زبانشون رو یاد بگیر بعد برو چون کمکت میکنه شرایط رو بهتر تحمل ...

سلام . من کلا هیچ آشنایی کشور خارجی ندارم رشتم اتاق عمل هست بنظرتون فکر خوبیه که بخام کارکنم و پول جمع کنم و به سوئد مهاجرت کنم؟شنیدم پول خوبی نسبت به کشورای دیگ میدن ولی هواش هم میگن خیلی سرده از طرفی نمیدونم چقدر باید هزینه کرد ولی نمیخام با این حقوق کم ایران کارکنم

سلام . من کلا هیچ آشنایی کشور خارجی ندارم رشتم اتاق عمل هست بنظرتون فکر خوبیه که بخام کارکنم و پول ج ...

میفهمم عزیزم حقوق توی ایران خیلی کمه به هیج جا نمیرسه. 

اون مانعی که ممکنه برات پیش بیاد اینه که کار برای پرستاری زیاد هست ولی بیهوشی و اتاق عمل من نشنیدم که بتونن با این عنوان کار پیدا کنن.حقوق ها نسبت به بقیه اروپا فکر نمیکنم بیشتر باشه ولی مزایای بهتری داره ، هواش هم اگر ماشین داشته باشی نخوای خیلی در معرض سرما باشی قابل تحمل میشه. هزینه شما اگر بخوای کاری بیای اول باید سوئدی یاد بگیری در حد سی وان بعد هم امتحان دانش بدی. بعدم که باید دنبال بیمارستان بگردی. 

اگر میخوای پول جمع کنی باید هر ماه دلار یا یورو بخری. اگر میتونی واسه انگلیس بپرس گروهی های تلگرامی زیادی هست که اطلاعات خیلی خوبی دارن. المان هم بازم از سوئد بهتر هست به دلیل اینکه امتحان دانش نداره. 

اینا واسه اینه که بخوای کاری بیای. پناهندگی هم که نیاز به کیس قوی و یک شانس بزرگ داری ولی اگر خواستی پناهندگی بیای سوئد کمترین شانس رو داره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.