2777
2789
عنوان

نی نیم عروسی داره تو شکممم😂😂چخبره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 53 پست
نگران نباش با لگد زدن بند ناف نمیپیچه بذار حالشو ببره الان بنده دیشب از ۴: بیدارم از لگد خوردن شبم ا ...

ای جانم خاله فداش😍

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت خوابش مطابق با آمریکاست روزا خوابا ، شبا بیدار میشه بندری میزنه😍😍😍 سلامت باشین جفتتون انشا ...

😂😂😂😂😂😁😁

فدای تو 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
نه عادیه آخه خواهرمم اینطوری بود شبا نینی اش رقص پا شروع میکرد شایدم چیزای شیرین میخوری خیلی تاثیر ...

میوه و اینا میخورم خیلی،شیرینی زیاد نه در حد چنتا خرما و مویز و کشمش و اینا هر روز  

اما اکثرا گرایشم سمت ترشیه

این وقتا شیرینی میخوری؟😃

نه بخدا الان میوه خوردم فقط 

جاتون خالی پرتغال و کرمانتینو و کیوی و انار و لیمو شیرینو و موز و اینا اما هرشب همین تایم میخورم یه سینی پر میکنم میارم جلوم😬

عزیزم منم عین تو 😄 شروع کردن به رقصیدن مال من دخترن خوبتر میرقصن 😂😂😂

ای جان😍بیا عروس من بشه😂😂😂باهم برقصن حسابی

میوه و اینا میخورم خیلی،شیرینی زیاد نه در حد چنتا خرما و مویز و کشمش و اینا هر روز   اما ...

قبل خواب اگه میوه و خرما میخوری بیشتر به خاطر همونه

و اینکه کلا نوزاد شبا که آرامش مادر بیشتره انگار خوشحالتره و حرکاتش بیشتره

چون بارداری فک کردی همه باردارن؟؟😂 ن میگم قبل خواب جیش ندارم ولی تا سرمو رو بالش میذارم جیش میاد ب ...

اره بخدا اخه فک کردم شمام نی تی داری😂😂

تو دقیقا دوست منی اونم حس جیش بسیار بسیار داره

قبل خواب اگه میوه و خرما میخوری بیشتر به خاطر همونه و اینکه کلا نوزاد شبا که آرامش مادر بیشتره انگا ...

اره قبل خواب میخورم شیر و خرما و میوه هم همینطور 

یعنی نخورم؟اخه دکتر گفت شیر حتما بخور بعد دوساعت قرص ففول

اره قبل خواب میخورم شیر و خرما و میوه هم همینطور  یعنی نخورم؟اخه دکتر گفت شیر حتما بخور بعد دو ...

نه حتما بخور بابا بچه ات داره حال میکنه که داره پایکوبی میکنه

بذار بچه عشق کنه تو شیکمت چیکارش داری😂😂