پيشوووووولی مدیر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 عنوان نی نیم عروسی داره تو شکممم😂😂چخبره بنظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 53 پست کل روز زیاد حرکت نداره اما این موقع میشه انگار تازه دوپینگ کرده میرقصه توشکمم😁علتش چیه بنظرتون؟نکنه مشکلیه باید برم دکتر؟؟؟؟شمام اینطوری این؟؟؟؟ میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏 1399/09/08 | 01:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریاگلی عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1737 شاید جیش داره🙄مثل من ک تا سرمو رو بالش میذارم حس جیش میاد😐 سلطانم
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 تازه یجاخوندم نوشته بوددرطول روزچون حرکت میکنیم مثل گهوارس بچه داعم خوابه ولی شباچون بی حرکت میشینیم ... جدی اخه من فک کردم چون طی روز خودم اکثرا تا ظهر فعالیتی ندارم زیاد و معمولا شبا جغدم نی نی هم به خودم رفته😂😂نگو اینجوریه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 شاید جیش داره🙄 مثل من ک تا سرمو رو بالش میذارم حس جیش میاد😐 اخ این جیش امونم بریدهچن ماهتونه؟ میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 اخراش دیگه از حرکاتش نمیتونی بخوابی دلبندم 😁 ای جانممن همش فوبیای اینم دارم بند ناف دورش نپیچه وگرنه مهم نیست هرچقد میخواد ورجه وورجه کنه😁 میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 عزیزم منم عین تو 😄 شروع کردن به رقصیدن مال من دخترن خوبتر میرقصن 😂😂😂 امید زندگیم دوقلوهام😍
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 ای جااااااانم😍😍😍😍به نینیت بگو واسم دعا کنه التماس دعا😍❤ دعا کنه یه شوهر خوب نصیبم شه(پو ... حتما خاله جونش😍 میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت دعا کن کنجد منم سالم بیاد بغل منو باباش الهی امین انشالله سالم و سلامت میاد😍 میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
mamiiii_samiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5242 پس طبیعیه؟ منم ترسیدم چند روزه گاهی بندری میرقصه انگار. فکرکردم داره اذیت میشه😁 درخواست دوستی قبول نمیکنم
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 مجردم😂😂😂 فکر کردم بخاطر بارداری حس جیش داری دهنت سرویس دختر میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
annsherlly00 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 15953 حتما خاله جونش😍 ممنون عشقم 😍😍😍❤❤❤ اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
جانمهر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 1324 ای جانم من همش فوبیای اینم دارم بند ناف دورش نپیچه وگرنه مهم نیست هرچقد میخواد ورجه وورجه کنه😁 نگران نباش با لگد زدن بند ناف نمیپیچه بذار حالشو ببره الان بنده دیشب از ۴: بیدارم از لگد خوردن شبم اومدم ساعت ۱۱ بخوابم ولی همچنان دارم مشت و لگد میخورم 😁 خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
zahra23456789 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 20136 استارتر و خانمهایی که باردارید . انشالله به سلامتی زایمان کنید 😍لطفا واسه همه دنیا دعا کنید کرونای لعنتی محو بشه از روی زمین .واسه منم دعا کنید ..آرامش روحی ندارم سالهاست . فاطمه م ❤❤❤ بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 پس طبیعیه؟ منم ترسیدم چند روزه گاهی بندری میرقصه انگار. فکرکردم داره اذیت میشه😁 من چند شبه اما نمیدونم طبیعیع یا نه دلم میخواد برم دکتر ولی کرونای لنتی میترسم میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
پيشوووووولی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2842 استارتر و خانمهایی که باردارید . انشالله به سلامتی زایمان کنید 😍 لطفا واسه همه دنیا دعا کنید کرونا ... حتما عزیردلم🙏😘 میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏