2777
2789
عنوان

نی نیم عروسی داره تو شکممم😂😂چخبره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 53 پست
تازه یجاخوندم نوشته بوددرطول روزچون حرکت میکنیم مثل گهوارس بچه داعم خوابه ولی شباچون بی حرکت میشینیم ...

جدی اخه من فک کردم چون طی روز خودم اکثرا تا ظهر فعالیتی ندارم زیاد و معمولا شبا جغدم نی نی هم به خودم رفته😂😂نگو اینجوریه

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید جیش داره🙄 مثل من ک تا سرمو رو بالش میذارم حس جیش میاد😐

اخ این جیش امونم بریده

چن ماهتونه؟

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
اخراش دیگه از حرکاتش نمیتونی بخوابی دلبندم 😁

ای جانم

من همش فوبیای اینم دارم بند ناف دورش نپیچه وگرنه مهم نیست هرچقد میخواد ورجه وورجه کنه😁

ای جااااااانم😍😍😍😍به نینیت بگو واسم دعا کنه  التماس دعا😍❤ دعا کنه یه شوهر خوب نصیبم شه(پو ...

حتما خاله جونش😍

عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت دعا کن کنجد منم سالم بیاد بغل منو باباش

الهی امین انشالله سالم و سلامت میاد😍

ای جانم من همش فوبیای اینم دارم بند ناف دورش نپیچه وگرنه مهم نیست هرچقد میخواد ورجه وورجه کنه😁

نگران نباش با لگد زدن بند ناف نمیپیچه بذار حالشو ببره الان بنده دیشب از ۴: بیدارم از لگد خوردن شبم اومدم ساعت ۱۱ بخوابم ولی همچنان دارم مشت و لگد میخورم 😁

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

استارتر و خانمهایی که باردارید . انشالله به سلامتی زایمان کنید 😍

لطفا واسه همه دنیا دعا کنید کرونای لعنتی محو بشه از روی زمین .

واسه منم دعا کنید ..آرامش روحی ندارم سالهاست . فاطمه م 

❤❤❤

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
پس طبیعیه؟ منم ترسیدم چند روزه گاهی بندری میرقصه انگار. فکرکردم داره اذیت میشه😁

من چند شبه اما نمیدونم طبیعیع یا نه دلم میخواد برم دکتر ولی کرونای لنتی میترسم

استارتر و خانمهایی که باردارید . انشالله به سلامتی زایمان کنید 😍 لطفا واسه همه دنیا دعا کنید کرونا ...

حتما عزیردلم🙏😘