2777
2789
عنوان

شوهر دست و پا چلفتی😁🤪(فان)

1323 بازدید | 20 پست

۱.ب همسرم گفتم از کابینت بالایی روغن جامد رو در بیار زد بسته نمک کلا خالی شد پشته کابینت و رو ماکروویو.بعد گفتم عیب ندارد تا من اینو تمیز میکنم برنج رو شستم فقط زیرشو روشن کن تا زودتر بپزه گشنمه گفت باشه نمک و روغنم بزنم گفتم آره.۲.اومد روغن رو باز کنه از باباش یاد گرفته پاشنه پاش رو آروم میزنه تا در ی خرده له بشه راحتتر باز شه انقد محکم زد ک پاشنه پاش رفت تو روغن😫😱😫دیگه مجبور شدم سر روغنم بریزم دور۳.بعد ک سفره رو انداختیم و شروع کردیم دیدم وای چشمتون روز بد نبینه شوره شوره😖😖😖فقط جفتمون ب هم نگاه کردیم و ترکبدیم از خنده🤣گفتم مگه چقدر نمک ریختی گفت فقط دو قاشق🙄(برای یک و نیم پیمانه برنج)۴.گفتم حداقل میوه ای چیزی بیار بشوره ببره رفت میوه بیاره دستش موند لایه در یخچال😁

یعنی انقد خندیده بودیم دل درد گرفتیم🤣🤣🤣🤣 دیگه میخواست بره پتو بیاره بخوابیم گفتم ولش کن خودم برم بهتره کمد رو چپه میکنی رومون😁😁😁😁شوهر شما هم پشیمونتون می‌کنه از کار گفتن بهش یا فقط شوهر من اینطوره؟؟؟؟؟؟🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

هنوز سر یه خونه نرفتیم ببینم هنراشو

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

من بعضی وقتا  کاری رو  میگم خودمم میشنوم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
یعنی چی؟

میگ باشه ولی تا پاشه انجام بده 

خودم انجام میدم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

شاید باورتون نشه

ولی من خودم دست و پاچلفتی ام البته به روی خودم نمیارما

ولی نمیدونم چرا هی میخورم به در و دیوار

یا دستم همش زخم و زیلیه

یا همش دستگیره هام میفته تو خورش

ولش کن بقیه رو نگم😂

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........